Šport

V tretje je šlo!

Ljubljana, 08. 01. 2008 12.27 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
Matic Flajšman
Komentarji
2

Aleš Pajovič bo zaigral za slovensko rokometno reprezentanco, čeprav je pred mesecem dni odločno zavrnil selektorja.

Aleš Pajovič se je za nastopanje v reprezentanci odločil danes v jutranjih urah, Požun pa je novico obelodanil na jutranjem treningu izbrane vrste.
Aleš Pajovič se je za nastopanje v reprezentanci odločil danes v jutranjih urah, Požun pa je novico obelodanil na jutranjem treningu izbrane vrste. FOTO: Slavko Kolar

Tri prijateljske tekme (Srbija, BiH, Švedska) so selektorju Miru Požunu dale vpogled v sposobnosti izbrane vrste, prav to pa ga je nagnalo, da "oplemeniti" posamezna igralna mesta. Najbolj pereč problem mu predstavlja zunanja linija, kjer pravzaprav pričakovanega učinka še ni.

Zato je še tretjič poizkusil srečo s Celjanom Alešem Pajovičem, ki bi se moral do sredine meseca javiti v matični Ciudad Real. Tokrat je bil uspešen; spomnimo, da je orjak iz Knežjega mesta najprej zavrnil Požuna, nato ga je šef slovenske stroke, kljub vsemu uvrstil na seznam, v tretje pa je selektorjevo prepričevanje priletelo na plodna tla.

Pajovič bo tako danes popoldan, s tedensko zamudo, opravil prvi reprezentančni trening.

Zorman ni pomagal

"Jaz nimam nič s tem. To, da bi jaz pomagal ni resnica," je na vprašanje o morebitnem prepričevanju Pajovića za 24ur.com povedal Uroš Zorman. Nekateri viri namreč trdijo, da sta Uroš Zorman in Roman Pungartnik prepričala povratnika iz posoje pri THW Kielu, da zaigra v reprezentanci.

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

jurezup@gmail.com
08. 01. 2008 21.27
V tretje gre rado, v četrto pa od radota brat.
tina12@mobiplanet.net
08. 01. 2008 14.34