Šport

VIDEO: Brez hokeja ne gre!

Ljubljana, 27. 01. 2008 15.01 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
Avtor
Andraž Hočevar
Komentarji
0

43-letni Bojan Zajc je po letu dni odstotnosti z ledu postal član tivolskega podmladka HS Olimpija.

Bojan Zajc je bil dolga leta zaščitni znak in steber obrambe Olimpije. Večji del kariere je branil ljubljansko zeleno barvo, hokejska pot pa ga je vodila še v Vojvodino, Celje, Medveščak in Pontebo.

Na začetku sezone je igralec z najtršimi pestmi v slovenskem prostoru prevzel vlogo pomočnika trenerja pri HDD Olimpiji, a trenerska vloga ni mogla potešiti njegove neustavljive želje po igri. V zimskem prestopnem roku se je zato odločil za prestop k HS Olimpija, ki igra v državnem prvenstvu, v njem pa se za nastop na najvišji ravni kalijo perspektivni ljubljanski igralci.

Bojan Zajc (desno) v letošnji sezoni opravlja nalogo pomočnika trenerja pri ZM Olimpiji.
Bojan Zajc (desno) v letošnji sezoni opravlja nalogo pomočnika trenerja pri ZM Olimpiji. FOTO: Damjan Žibert

Prvenec veterana med ljubljanskimi benjamini se sicer ni najbolje posrečil, saj je mlada ekipa Olimpije visoko z 1:6 izgubila proti mladim Jeseničanom, ki so, kljub pošteno okrepljeni zasedbi Ljubljančanov, v Tivoliju gostiteljem očitali pravo hokejsko lekcijo. Priljubljeni Zajo se bo seveda še vedno v prvi vrsti posvečal trenerskemu poklicu, vmes pa bo bogate izkušnje delil z igralci, ki so na hokejsko pot šele dobro zadrsali.

Vroče kanadske vstopnice

Za vse ljubitelje hokeja, ki si nameravajo obračune slovenske reprezentance na svetovnem prvenstvu skupine A v Kanadi ogledati v živo, je Hokejska zveza Slovenije rezervirala 250 paketov vstopnic. S paketom si boste lahko ogledali vse tekme v naši predtekmovalni skupini. Do dragocenega koščka papirja lahko pridete v vseh poslovalnicah Kompasa. A pozor, ker v naši predtekmovalni skupini v Halifaxu igra tudi gostiteljica Kanada, bo nakup paketov mogoč le do 15. februarja, potem pa bodo morebitne preostale vstopnice vrnjene organizatorju. Torej če želite biti del spektakla ob 100 letnici hokeja v Kanadi, imate za nakup vstopnic le še tri tedne časa.

VSTOPNICE (skupina B) - predtekmovanja:

2. maj
Slovenija - Kanada (2. maj, 15.30)
ZDA - Latvija (19.15)

4.maj
Latvija : Kanada (15.30)
Slovenija : ZDA (19.15)

6.maj
ZDA : Kanada (15.30)
Slovenija : Latvija (19.15)

SORODNI ČLANKI

  • zacetni
  • VITALHIT
  • KLET KRŠKO
  • SWY
  • WIDEX
  • PEČJAK
  • NEPREMICNINE
  • LISCA

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.