Šport

VIDEO: Real porazil Gorenje

Velenje, 09. 02. 2008 18.08 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
Avtor
K.A./T.H.
Komentarji
0

V drugem delu prvega kroga rokometne lige prvakov so Velenjčani izgubili proti španskemu Ciudad Realu z 22:31.

Gorenje je doma izgubil proti Ciudad Realu.
Gorenje je doma izgubil proti Ciudad Realu. FOTO: Damjan Žibert

Po evropskem prvenstvu na Norveškem, kjer so varovanci Mira Požuna osvojili deseto mesto, se nadaljuje drugi del lige prvakov. Prvi tekmec, ki so ga Velenjčani gostili, pa je bil sloviti Ciudad Real za katerega igrajo tudi Aleš Pajovič, Uroš Zorman in Sergej Rutenka. Prav slednji je bil z desetimi goli tudi najbolj učinkovit igralec v velenjski Rdeči dovorani.

Po nekoliko slabšem začetku rokometašev Gorenja so se Velenjčani v deseti minuti Realu le uspeli povsem približati in zaostanek zmanjšati le na 1gol. Že v 20. minuti pa so za gostitelje znova sledile črne minute, saj so španski rokometaši vodili že za 4 gole. Do tako visokega vodstva je Realu v veliki meri pomagal vratar Arpad Sterbik, ki je bil nerešljiva uganka za velenjske Ose.

Tudi v drugem polčasu so se Velenjčani uspeli povsem približati Špancem, saj so zaostajali le za 1 gol. Nekoliko pa je domačim rokometašem pomagal tudi strateg Reala, ki je na klop potegnil razpoloženega Sterbika. Žal pa v nadaljevanju niso zdržali naleta gostov in Real je štirinajst minut pred koncem tekme vodil že za visokih 5 golov. Do konca tekme varovanci Ivice Obrvana niso več uspeli narediti preobrata in Ciudad Real je zmagal z razliko devetih golov.


  • Prenosnik Lenovo
  • Garmin ura
  • Wasup sup deska
  • Mitsubishi klima
  • Hisense TV
  • Krovni

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.