Zimski športi

Grubin memorial se vrača, tudi tokrat z dobrodelnim veleslalomom in koncertom

Kranjska Gora, 07. 03. 2022 16.33 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

V petek, 11. marca, bo znova potekal Grubin memorial z dobrodelnim veleslalomom s smučarskimi zvezdami in velikim koncertom. Tudi tokrat bodo zbrana sredstva romala v roke pomoči potrebnim, ob 19. uri pa se bo začel dobrodelni veleslalom. Vse skupaj se bo zaključilo s koncertom skupine Joker Out. Tako kot vsako leto se bodo Grubinega memoriala udeležila številna znana imena alpskega smučanja in sveta zabave.

Grubin memorial se vrača, tudi tokrat z dobrodelno noto.
Grubin memorial se vrača, tudi tokrat z dobrodelno noto. FOTO: Aljoša Kravanja

Tokrat se bo sredstva zbiralo za šestčlansko družino iz okolice Litije, dogodek iz Kranjske Gore (petek, 11. marca) pa bomo v živo prenašali tudi na naši spletni strani. Grubin memorial se sicer vrača po dveh letih premora, gre pa že za tradicionalni dogodek v spomin na tragično preminulega alpskega smučarja Draga Grubelnika. "Grubin memorial je nazaj. Težko si je predstavljati, da bomo po dveh letih znova glasni na snegu. Verjetno se obeta najboljši Grubin memorial doslej z veliko plesa tako med količki kot tudi pod odrom. Ne bo samo dogodek sam po sebi, veliko ljudi se bo prvič videlo in objelo po 24 mesecih težkih časov, veliko čustev se obeta, veliko si imamo povedati. Spektakel, ki ga ne gre zamuditi. Gruba bo znova ponosen," v en glas zatrjujeta organizatorja Rene Mlekuž in Domen Mavrič.

Grubin memorial
Grubin memorial FOTO: 24ur.com

Memorial je posvečen spominu na Draga Grubelnika, alpskega smučarja, očeta in prijatelja, ki je leta 2015 tragično preminil v prometni nesreči. 11. marca 2022 v Kranjski Gori bodo organizatorji sredstva zbirali za pomoč šestčlanski družini Jesenšek, ki živi v neživljenjskih pogojih.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Vstop na prireditev je brezplačen. Startnina za dobrodelni nočni veleslalom znaša 15 evrov v primeru predprijave in 20 evrov na dan dogodka, otroška smučarska karta stane 10 evrov, odrasla smučarska karta pa 15 evrov. Smučarska karta velja tudi za celotno nočno smuko 11. marca.

Spored Grubinega memoriala 2022:
Petek, 11. marca (smučišče Kekec):
16.00–18.30 prevzem številk in prijave, ovalna dvorana Hotel Ramada Resort, nekdanji Larix
19.00 start dobrodelnega veleslaloma

Veliki koncertni spektakel – rokenrol za Grubo, Snežna plaža
20.30 razglasitev rezultatov
21.00 Joker out, DJ Ney

  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.