Zimski športi

Janus prevzel kombinatorce

Kranj, 26. 04. 2019 10.26 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Tvorec največjih slovenskih skakalnih uspehov Goran Janus je na čelu glavnega trenerja reprezentance nordijskih kombinatorcev zamenjal Mitjo Oraniča. Večje spremembe pri kombinatorcih je napovedal že predsednik zbora in odbora za smučarske skoke in nordijsko kombinacijo Ljubo Jasnič v finalu pretekle sezone v Planici.

Goran Janus je bil preteklo sezono športni direktor na Smučarski zvezi Slovenije (SZS), zdaj pa se je na lastno željo preselil v nordijsko kombinacijo.

Njegova naloga bo postaviti takšen sistem dela, da bo največje uspehe prinesel na nordijskem svetovnem prvenstvu 2023 v Planici.

Nekdanji zelo uspešni trener slovenskih skakalcev Goran Janus je prevzel trenersko vlogo pri nordijskih kombinatorcih.
Nekdanji zelo uspešni trener slovenskih skakalcev Goran Janus je prevzel trenersko vlogo pri nordijskih kombinatorcih. FOTO: POP TV

Janusa morajo uradno potrditi organi SZS.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

KrTakoNeki
26. 04. 2019 12.22
+2
...škoda ga je, pustiti bi mu morali skoke, kjer je očitno obvladal in zasejal pozitivo in vrhunski rezultati so prišli...sedaj se bo selil nekam na novo...me nekak situacija spominja na naše politike...imamo vsemogočnega KorlaErjavca, ki je vsak mandat na drugem ministerskem stolčku, kot da je nek superčlovek in da obvlada vsa področja...vsak naj dela tisto, kar zna...
Manandi
26. 04. 2019 11.26
+7
Janus je postal bivši (( najtrofejni zelo uspešni trener, po revoluciji Kranjca in Tepeša oba preužitkarja ??...oba dva sta pa postala zelo neuspešna in še ekipo potegnila zraven.
uporabnica1
26. 04. 2019 21.01
Ti si bolan, vedno pises eno in isto. Vidi se da nimas pojma o sportu, kaj sele skokih