Zimski športi

Meh ostaja predsednik panoge smučarski skoki in nordijska kombinacija

Ljubljana, 28. 01. 2022 08.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Na volilni seji za predsednika Zbora in Odbora panoge za smučarske skoke in nordijsko kombinacijo je bil Borut Meh izvoljen za nov štiriletni mandat. Meh je nasledil Jasniča, ki je kot predsednik deloval 16 let, poleti pa je na 19. redni seji odbora za smučarske skoke in NK odstopil s položaja.

Ljubo Jasnič
Ljubo Jasnič FOTO: Damjan Žibert

Volilne seje se je, kot poroča uradna spletna stran SZS, udeležilo 54 od 75 volilnih upravičencev, vsi glasovi so bili v korist edinega kandidata, nihče ni bil vzdržan, Borut Meh tako nadaljuje z opravljanjem funkcije, ki jo je prevzel poleti po slovesu Ljuba Jasniča

"Že jeseni sem obiskal vse regije in že takrat sem dobil dober občutek, ko sem se pogovarjal s predstavniki klubov. Kot se je izkazalo danes, se nisem zmotil in vesel sem, da je temu tako. V veselje mi je voditi panogo, kot sta smučarski skoki in nordijska kombinacija. Rezultati so v smučarskih skokih zelo dobri, kar je za nas hkrati tudi obveza in izziv za naprej, predvsem glede zagotavljanja proračuna. Veliko dela pa nas čaka tudi na področju nordijske kombinacije, kjer je stanje precej slabše. Želimo si boljših rezultatov in zato bo potrebno pošteno ugrizniti v to jabolko," je ob izvolitvi za spletno stran SZS povedal Meh, ki tako nadaljuje za mandatom na mestu predsednika panoge smučarskih skokov in nordijske kombinacije tudi v naslednjih štirih letih.

  • Prenosnik Lenovo
  • Garmin ura
  • Wasup sup deska
  • Mitsubishi klima
  • Hisense TV
  • Krovni

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

kiropraktik
28. 01. 2022 12.57
+1
Dinastija Meh v vseh porah družbe!