Zimski športi

Vonnova in Riescheva nista več 'prijateljici'?

Ljubljana, 02. 05. 2011 19.53 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Ameriška alpska smučarka Lindsey Vonn je prvič spregovorila o prekinitvi prijateljstva z dolgoletno smučarsko prijateljico, Nemko Mario Riesch.

Trikratna zmagovalka svetovnega pokala v alpskem smučanju, Američanka Lindsey Vonn, je prvič spregovorila o koncu prijateljstva z nemško konkurentko Mario Riesch. Na svojem profilu socialnega omrežja Facebook je zapisala, da je njuna prijateljska vez počila po slalomu v Špindleruvem Mlynu, 12. marca, saj je Nemka v številnih intervjujih žaljivo govorila o Američanki.

Lindsey Vonn je Marii Riesch v Lenzerheideju čestitala za veliki kristalni globus, čeprav Nemka trdi drugače.
Lindsey Vonn je Marii Riesch v Lenzerheideju čestitala za veliki kristalni globus, čeprav Nemka trdi drugače. FOTO: Reuters

"Zelo sem prizadeta zaradi načina in iskreno povedano, ne vem, na kakšni točki se nahaja najino prijateljstvo,“ je uvodoma zapisala Vonnova in nadaljevala s temo neudeležbe na poroki alpinke: "Ne želim pisati o podrobnostih te zgodbe. Odločila sem se, da ne grem na poroko, saj so se vsi ljudje povezani z Mario do mene obnašali kot sovražniki. Sploh na javnih nastopih. Z možem se nisva počutila dobrodošla na poroki.

Ameriška alpinka pa se je v zapisu na svojem profilu dotaknila tudi medijskih napisov, ko v Lenzerheideju naj ne bi čestitala veliki tekmici ob osvojitvi velikega kristalnega globusa: "Maria je izjemna športnica. Osebno sem ji čestitala za vse uspehe in tudi veliki kristalni globus ni bil izjema. Čestitala sem ji in jo objela na zmagovalnem odru v Lenzerheideju.

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

FinnHolic
04. 05. 2011 11.10
-1
rada bi slišala oziroma vidla tale intervju ali intervjuje, ko naj bi maria o američanki nespoštljivo govorila. Najbrž ni bla direktna, ampak je kako stvar mal drgač povedala, lindsey pa je zard napetosti ki je itak bla zaradi vsega dogajanja okol razpleta sezone, slišano drugače razumela. Ne razumem tut, zakaj je lindsey lagala nemki ko jo je ta vprašala, če ma novo opremo (v švici je blo tole). In druga stran, zakaj je maria to vzela tak osebno da je bivši prijatelco tak zamerla? No....iz istega razloga kot je lindsey narobe razumela povedano s strani nemke. Ampak res upam da se poglihajo, tak bi blo škoda zard vsega skup.....frendice so že celi život, skor deset let. Držim pesti, da se zmenijo.
kure bedne
03. 05. 2011 09.56
Takšnega pisanja ni vredno komentirati.
Janez Flis
03. 05. 2011 06.58
+1
Sej ne da se to že 3 mesce ve
Ata_Smrk
03. 05. 2011 01.39
4ever friends... Aja, slika je, se ve, lazna...
Luka Sitar 1
02. 05. 2011 21.34
-1
Jah, lepotica in zver
Speggu
02. 05. 2011 21.16
+1
Drugo leto bo pa itak Mazejeva osvojila veliki globus, pa ji bosta lahko obe brez sovražnih nagnjenj čestitali :D
povrsniste24kur
02. 05. 2011 21.13
+1
ženske so med sabo pač še bolj konkurenčne in zamerljive, kot smo moški..simple as that.
meglic91
02. 05. 2011 20.08
-1
kok Maria Riesch hinavsko gleda