Pop in

Stražar pametnejši od princa

London, 02. 05. 2004 00.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Britanskega princa Williama na predavanjih po znanju prekaša telesni stražar, kar mladega princa spravlja v neprijeten položaj.

Kdo bo prej diplomiral princ ali njegov telesni stražar?
Kdo bo prej diplomiral princ ali njegov telesni stražar? FOTO:

O preveč pametnem telesnem stražarju 21-letnega Williama so namreč začele krožiti že govorice po univerzi. Stražar Bill Noon spremlja najstarejšega sina britanskega prestolonaslednika Charlesa med študijem na škotski univerzi St. Andrews na vsakem koraku. Prisoten je na vseh predavanjih in seminarjih, kjer tudi aktivno sodeluje in se – če je govoricam verjeti – pri odgovorih bolje odreže kot njegov varovanec modre krvi.

"Dviguje roko in odgovarja na vprašanja kot vsi ostali," je po navedbah današnje izdaje britanskega časnika News of the World povedal eden od Williamovih kolegov na univerzi. "Ponavadi odgovarja pravilno in učitelji mu posvečajo vedno večjo pozornost." "Če bi mu univerza pustila delati izpite, bi najverjetneje dobil boljšo oceno kot William," je še dodal prinčev sošolec.

Tudi Charles je imel težave v šoli

William se v šoli ni nikoli posebno odlikoval. Najprej se je odločil študirati umetnostno zgodovino, vendar pa je po več semestrih študij prekinil in se vpisal na geografijo. A tudi tam ima po poročanju britanskih medijev velike težave, medtem ko njegov telesni stražar Hoon zadeve "briljantno" obvlada.

Mladi princ pa se ob težavah s študijem lahko tolaži, da tudi oče ni bil ravno odličnjak. Princ Charles je bil namreč prav tako povprečen študent, danes pa kljub temu velja za intelektualca.

  • Prenosnik Lenovo
  • Garmin ura
  • Wasup sup deska
  • Mitsubishi klima
  • Hisense TV
  • Krovni