Tuja scena

Svakinja Whitney Houston na udaru Bobbijinega moža

Los Angeles, 26. 04. 2014 09.18 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Mož hčerke pokojne pevke Whitney Houston Bobbi Kristine Nick Gordon je zelo srborit, kar je na lastni koži že nekajkrat občutila tudi Whitneyjina svakinja Pat Houston. Kljub temu, da si je Nick z grožnjami že marca 'prislužil' prepoved približevanja, pa z napadi še kar nadaljuje.

Bobbi Kristina in Nick Gordon
Bobbi Kristina in Nick Gordon FOTO: Reuters

24-letnik namreč na Twitterju še kar naprej objavlja zlobna sporočila, usmerjena proti Pat Houston in njenemu sinu Garyju. "Ne maraš me pr*** in to mi je zelo všeč," je zapisal le teden dni po vložitvi prošnje za prepoved približevanja. Pat se je zanjo odločila po tem, ko je Nick v začetku marca tvitnil fotografijo puške s pripisom: "Pat pr***, Gary M, za vaju sem Freddy (Kreuger – op. a.). Je*** se, potegnita moj k***," temu pa so sledile še druge fotografije pušk. Sodnik je njeni prošnji ugodil, Nick pa se družini ne sme približati na več kot na 61 metrov. 12. aprila je Nick tvitnil: "Daj zdaj glavo v zanko." (Pat je bila namreč leta 2012 za kratek čas hospitalizirana zaradi poskusa samomora - sama sicer trdi, da je šlo za nesporazum). Zdaj pa je Nick tvitnil še: "Ta pr*** naj se že enkrat neha ukvarjati z mano in naj raje kuha crack za svojega moža … Zakaj se tako smejiš?"

Bobbi njegovih tvitov ni komentirala, na omenjenem omrežju je zapisala le: "Tako zelo nerazumljena. Celo s strani tistih, ki mislijo, da me poznajo najbolje."

Spor med Nickom in Pat sega v čas njegove zaroke z Bobbi leta 2012, ko je Pat izjavila, da se ji zdi ta zveza nesprejemljiva, saj sta Nick in Bobbi odraščala kot brat in sestra. Whitney sicer uradno Gordona ni nikoli posvojila.

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Kajetan
26. 04. 2014 10.09
+8
Pa ne mores verjet 61 metro kaj so tehnicni podatki puske da nese 60 metrov
bunza
26. 04. 2014 11.54
+6
Uresnic je dobrih 180metrov, samo popovci ne ločjo yard od feet ;)