Tuja scena

To je prvi kraljevi 'selfie'

London, 04. 04. 2014 12.21 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Britanski princ Andrew je na Twitterju objavil 'selfie', ki je hkrati prvi kraljevi 'selfie' v zgodovini britanske kraljeve družine. 54-letnik je fotografijo posnel pred poslovnim dogodkom v palači St. James.

Kraljevi 'selfie'
Kraljevi 'selfie' FOTO: Twitter

Britanski princ Andrew je v palači St. James že drugo leto zapored gostil poslovni dogodek, na katerem je imelo 12 nadobudnih podjetnikov možnost predstaviti svojo poslovno idejo zbranim že uveljavljenim podjetnikom in morebitnim investitorjem.

Letošnja novost je bila predvsem v tem, da je bil dogodek zastavljen nekoliko širše, svoje pa je dodal tudi prvi kraljevi 'selfie'. Tega je posnel prav 54-letni princ William in ga objavil na Twitterju. Na njem je v ozadju mogoče videti številne podjetnike, ki čakajo, da se dogodek tudi uradno začne.

''Dobrodošli na #pitchatpalace tako podjetnikom kot občinstvu želim odličen dogodek,'' je pod fotografijo zapisal princ, ki so ga v zadnjem času povezovali s hrvaško manekenko Moniko Jakišić.

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Macok9
04. 04. 2014 14.23
-2
kaj bi pa ti mel objavljeno ? nekaj morjao objaviti in zakaj potem gledaš če te zanima ?
lordslayer
04. 04. 2014 13.23
+5
in seveda ste ga morali tu objaviti...