TV Oddaje

Bepop Ladies ustvarile novo uvodno špico za četrto sezono Delovne akcije

Ljubljana, 18. 02. 2021 20.08 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min
Avtor
Tanja Divac, T.A.
Komentarji
6

Voditeljica priljubljene oddaje Delovna akcija Ana Praznik je k ustvarjanju nove, že četrte sezone povabila prijateljici Tinkaro Fortuna in Alenko Husič, s katerima ustvarjajo glasbo kot Bepop Ladies. Skupaj so posnele novo verzijo stare pesmi, ki jo številni poznamo kot uvodno melodijo oddaje.

Ana Praznik in njeni mojstri že vihajo rokave, pripravljajo opremo in že komaj čakajo, da se bodo lotili nove sezone priljubljene oddaje Delovna akcija, v kateri prenavljajo domove tistim, ki si sami tega ne morejo privoščiti. V treh sezonah je Ana s svojimi mojstri spremenila življenje več kot 20 družinam. "Delovna akcija ni samo delo, ampak pomen tega je, da posameznikom omogočimo novo življenje. Od tu naprej gre samo še na boljše," je ob pripravah na snemanje novih epizod povedala voditeljica.

Bepop Ladies
Bepop Ladies FOTO: osebni arhiv

V letošnji sezoni bomo spoznali nove kandidate, ki bodo dobili prenovljen dom, hkrati pa četrta sezona prinaša še nekaj novega – novo verzijo uvodne pesmi. Ana je namreč k ustvarjanju melodije Verjamem v dobre ljudi, ki jo številni gledalci in gledalke že dobro poznamo, povabila svoji prijateljici Tinkaro Fortuna in Alenko Husič, ki skupaj ustvarjajo pod imenom Bepop Ladies. "Ni nova pesem, ampak je predelana stara pesem, ki jo pozna že vsa Slovenija, ker je to uvodna pesem Delovne akcije. Ker pa gremo letos v četrto sezono, smo rekli, da bi bilo pametno osvežiti zvok. Zato sem k sodelovanju povabila dekleti, ki sta privolili. Tako bosta z mano peli tudi Tinkara in Alenka," je ob tem povedala Ana. Glasbena tema je postala že prava mala himna pozitive, solidarnosti in medsebojne pomoči.

"Ta pesem je v zavesti vseh Slovencev in zaradi tega, ker sva del te nove zgodbe, sva lahko le počaščeni," sta pritrdili še Alenka in Tinkara. Melodijo pa bodo dekleta tudi nadgradile in ustvarile celotno pesem. "Novo melodijo bomo lahko zdaj slišali tudi na radijskih valovih, ker smo pesmi dodali nove kitice in refren, pesem pa bo zazvenela v troglasju."  Tamir Gostiša in Tadej Košir sta napisala še manjkajočo kitico in poskrbela, da vse zveni, kot mora, da bo ta pesem polno zaživela. "Vesele smo, da sta tudi ona dva začutila potencial te pesmi in nam prišla naproti." 

Delovna akcija
Delovna akcija FOTO: POP TV

"Kot pevkam se nam je zdelo škoda, da tako močna pesem, ki jo ljudje že poznajo in povezujejo s pozitivnimi zgodbami, ne živi na radiih, rade pa bi jo pele tudi na nastopih, kar so nam že predlagali tudi obiskovalci naših koncertov. Ko nas bodo spet spustili na odre, bo to gotovo ena naših najbolj vročih pesmi." pravi Alenka, Tinkara pa dodaja, da: "Tudi vse naše hčere, ki redno gledajo Anino oddajo, že komaj čakajo, da bodo lahko poslušale in pele to pesem v avtu." 

Bepop Ladies v tem času zelo pogrešajo koncerte in fizični stik, ki je bil zaradi pandemije covida-19 okrnjen. "Ideje smo ustvarjale prek videoklicev. Nekajkrat smo se dobile na virtualnem sestanku in bile ustvarjalne, tako smo ustvarile že nove ideje in načrte za leti 2021 in 2022," so povedale članice glasbene zasedbe.

Koronavirus pasica november
  • zacetni
  • VITALHIT
  • KLET KRŠKO
  • SWY
  • WIDEX
  • PEČJAK
  • NEPREMICNINE
  • LISCA

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

G8J
19. 02. 2021 20.53
+1
Kaj se greste bivši Bepopovci, vaši zlati časi so že zdavnaj mimo, sedaj v času kvazi COVID19 pa žal ni več dela. Tinkara, kako gre kaj na Shoppsterju? Pridite k meni gremo raje en offroad in naredimo kaj bolj produktivnega
dark horse
18. 02. 2021 21.26
+2
A to so tisti mojstri ki v parih dneh max 5 vse naredijo😂😂😂🙈🙈🙈
kebbab
18. 02. 2021 21.51
+0
Mah to je na hitro. Če mene uprašaš je to bolj vizualni izgled kot pa dejanska kvaliteta.
Armando
18. 02. 2021 21.07
-1
Vauuu,to je pa za grammy
Alex Trefalt
18. 02. 2021 20.47
+1
DirtySanchez
18. 02. 2021 21.20
+2