12°C

Franc kot svetlolaska: Mi smo pripravljeni!

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
AVTOR
Su.S. /
KOMENTARJI
6
Na posestvo prihaja gospodarica Nada, ki bo ocenila uspešnost pri tedenski nalogi, toda člani družine ne vedo, da ji bodo pri tem pomagali posebni gostje. Aljaža pa bodo navdajale skrbi, kajti boji se morebitnega preobrata v areni.

V nocojšnji oddaji Kmetija že zdaj si jo lahko ogledate na VOYO bodo morali člani družine gospodarico Nado navdušiti s predstavo, v nasprotnem primeru se bodo morali za nagrado že drugič zapored obrisati pod nosom. Nada bo na presenečenje vseh s seboj pripeljala skupino gostov. Franc, ki bo nastopil z vpadljivo lasuljo, bo ves motiviran: “Mi smo pripravljeni!” Toda kako se bo družina znašla pod nepričakovanim pritiskom?

Franc kot svetlolaska
Franc kot svetlolaskaFOTO: POP TV

Nekateri člani pa se bodo bolj kot z nalogo obremenjevali s potekom igre in prihajajočo areno. Anže bo premišljeval, da bo v areno morda šel Ambrož. Tudi Aljaža bodo navdajale skrbi: “Najbolj neugodna opcija v areni bi bila, da bi Ambrož zasedel Anžetovo mesto in bi se jaz moral boriti z Ambrožem.” V gozdu pa se bodo pojavile prve razpoke v odnosih med stanovalci.

Aljaž se boji morebitnega preobrata v areni.
Aljaž se boji morebitnega preobrata v areni.FOTO: POP TV

Ne zamudite zabavne Kmetije nocoj ob 21. uri na POP TV ali že zdaj skočite na VOYO.

Kmetija