KMETIJA

Karin ob vrnitvi med svoje najdražje: Srečna kot še nikoli

Ljubljana, 25.11.2022, 11:02 | Posodobljeno pred 5 urami

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min
Karin Lipovnik je čutila, da imata Aljaž in Aneta skriven dogovor, pravi pa, da nikomur nič ne zameri. Odleglo ji je, ko je bila spet med ljudmi, ki jo imajo iskreno radi.

Letošnja Kmetija je bila druga zate. Prvič si se poslovila po superfinalu, s čimer si se še dolgo obremenjevala. Kako je bilo tokrat?

Zelo sem bila vesela, da sem končno doma. En teden kasneje sem samo pomislila, kako bi bilo, če bi ostala, potem pa nič več.

Prvi dan v šotoru.
Prvi dan v šotoru.FOTO: POP TV

Tvoja pot se je pričela v šotoru s še tremi izkušenimi izzivalci. Prva si uspela priti na posestvo, sledili so ostali trije, nato pa je začelo pokati. Kamere so zabeležile pogovor med vama z Aneto, med katerim sta se obe strinjali, da mu ne gre več zaupati. V kateri glavi pa so se začela najprej rojevati ta sumničenja?

Tako je. Uspela sem spraviti vse člane v isto družino. Aneta je začela najprej govoriti, da Tomu ni zaupala že v šotoru. Mene pa je najbolj zmotilo, da ni toliko sodeloval pri pogovorih.

V nadaljevanju je začelo pokati med teboj in Aneto, najhuje je bilo prav v zadnjem tednu in tokrat ni bilo opravičila z nobene strani. Kako danes, po ogledu oddaj, gledaš na vajin odnos z Aneto?

Jaz nobenemu nisem nič zamerila in še vedno se slišimo. Zdaj pa je od nas odvisno, kakšen bo naš odnos zunaj.

 Od nas je odvisno, kakšen bo naš odnos zunaj.
Od nas je odvisno, kakšen bo naš odnos zunaj.FOTO: POP TV

Aljaž bi verjetno obupal že kmalu na začetku, a si je po tvojih solzah v areni premislil. V tem tednu je izjavil, da bi ti bil pripravljen obrniti hrbet, da bi prišel do cilja. Kako bi to komentirala?

Se ne sekiram. Konec koncev sem kljub vsemu, kar sem govorila, jaz na koncu naredila štalo z glavo družine, ker sem si mislila, da nekaj ne 'štima' (smeh). Čutila sem, da imata Aneta in Aljaž nek dogovor in da bi raje igral igro z njo kot z mano.

Vse oddaje Kmetija si lahko ogledate na VOYO, v petek po oddaji pa na 24ur.com še Celo štalo!

Slabi odnosi so bili razlog za tvoje domotožje. Ali se prav zaradi tega nisi izkazala v zadnjih dvobojih ali sta bila Jan in Manja preprosto spretnejša?

Lahko bi rekla, da oboje. Jaz nisem šla z glavo v areno, kar me je povozilo. In posledično sta bila onadva spretnejša.

Z Manjo sta dogajanje v areni popestrili s svojo direktnostjo, bili sta odkriti do sotekmovalcev, zaradi česar so po tvojem odhodu med njimi izbruhnili prepiri. Ampak to verjetno ni bil tvoj namen?

Malo (smeh). Vedela sem, da kar koli rečem, bo kreg, ko grem. Nisem si ravno želela, da se to zgodi, sem pa vedela, da se bo.

Karin ne goji zamer do nikogar.
Karin ne goji zamer do nikogar.FOTO: POP TV

Tegobe zaradi dolge ločitve od svojih najdražjih si že občutila. Kakšna je bila tokrat vrnitev mednje, predvsem pa k tvojemu dragemu Harisu?

Srečna kot še nikoli. Najboljši dan je bil, da se vrnem domov in sem končno med ljudmi, ki me imajo iskreno radi.

Ali je na vidiku kakšen pomemben korak v vajini zvezi, denimo poroka?

Uuuh, neee. Nismo še tako daleč. 

Si organizatorka poslovanja v velneški dejavnosti. Kakšne načrte imaš za prihodnost?

Naj to zaenkrat ostane še skrivnost.

Tekmovanje se nadaljuje. Kdo bi si po tvojem mnenju najbolj zaslužil zmago in denarno nagrado?

Jaz bi zmago najbolj privoščila Danijeli. Seveda pa si vsak, ki pride do mesta zmagovalca, to zasluži.


Katerega tekmovalca bo Karin imenovala za glavo družine in ga poslala naravnost v polfinale? Kmetija bo na sporedu znova jutri ob 20. uri na POP TV.
 

Glasujte za najboljši portal v regiji
Glasujte za najboljši portal v regijiFOTO: 24ur.com

Namizna aplikacija Internet Explorer odhaja v pokoj

Zagotovite si nemoten vstop v svet aktualnih novic in jo nadomestite z najnovejšo verzijo Chromea, Firefoxa, Safarija ali Microsoft Edgea.