Kmetija

Luka Lampret: bolj kot nagrade mu je žal naziva zmagovalec Kmetije 2019

Velenje, 23. 12. 2019 08.27 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 4 min

Luka Lampret pravi, da se mu ni bilo težko posloviti od 50.000 evrov, temveč od laskavega naziva. Tilnu Klobasi je hvaležen, ker mu je vedno stal ob strani, mika pa ga, da bi šel nazaj na posestvo. Izkušnje se namreč spominja kot težke in lepe obenem in bi jo priporočil vsakomur.

Bil si prvi finalist letošnje sezone, saj ti je prvemu in edinemu uspelo najti dragoceno vstopnico. Kako to, da je tebi uspelo, vsi ostali pa so se lahko samo obrisali pod nosom?

Mislim, da mi je bila ta vstopnica usojena. Najmanj me je skrbelo zaradi nje, a sem jo na koncu dobil v roke. Polepšala mi je bivanje na kmetiji.

Nekaj tednov si bil varen, a kot je lepo povedal Rene Šantić, si si z zmago v dvoboju z njim krvavo prislužil mesto v superfinalu. Takrat sta se dvojčka malce zamislila, res si dokazal, da nisi lahek zalogaj. Kako si se počutil ob tem?

Bil sem ponosen nase, da sem ostalim dokazal nasprotno. Moje mnenje je, da nikoli ne sodi knjige po platnicah.

V tednu, ko je bil črna ovca, z Janom Klobaso in Tomom Zupanom
V tednu, ko je bil črna ovca, z Janom Klobaso in Tomom Zupanom FOTO: Rene Šantić

V dvoboj z Janom Klobaso si šel kmalu po dvoboju z Renejem. Meniš, da bi bil izid drugačen, če bi imel več časa za počitek?

Glede izida ne morem govoriti, ker se lahko zgodi karkoli. Je pa res, da če bi imel več časa za počitek, bi bil bolj razočaran, če bi izgubil. Tako pa sem dokazal, da ne odneham ne glede na vse.

Jan je pričakoval, da boš težji nasprotnik oziroma da bo dvoboj s tabo težji. Tvoj komentar?

Mislim, da je bil zelo napet dvoboj in da me ni premagal kar tako. Če pa Jan misli nasprotno, ne morem pomagati.

Kako se je bilo posloviti od glavne nagrade, ki si jo imel na dosegu roke?

Ni bilo težko, ker denar pride in gre. Bolj mi je žal naziva zmagovalec Kmetije 2019.

Kot smo enkrat že zapisali, si zmagovalec šova, kar zadeva ljubezen. Ali ljubezen med vama z Marino še cveti?

Zagotovo so se stvari spremenile in bilo je tudi malo ljubosumja. Ampak ne glede na vse se imava rada.

Si ji morda po prihodu domov nadel zaročni prstan? Gostji Jasmina in Živa sta tako ali tako povedali, da si fant za ožen’t.

Ne glede na najino ljubezen je še vseeno prehitro za zaroko in poroko.

Kakšna je bila vrnitev v realno življenje po tako dolgem času in kakšno je bilo srečanje s svojimi najdražjimi?

Občutka ni mogoče opisati. Ampak me že mika, da bi šel nazaj (smeh).

Z zmagovalcema Kmetije ostaja v prijateljskih odnosih
Z zmagovalcema Kmetije ostaja v prijateljskih odnosih FOTO: Aljoša Kravanja

Ali bi se to srečanje odvilo prej, če te Tilen Klobasa ne bi bodril v težkih trenutkih na posestvu?

Verjetno ne, ker sem konec koncev na kmetijo šel zaradi sebe. Ampak sem vseeno hvaležen Tilnu, da mi je vedno stal ob strani.

V kakšnih odnosih si danes z dvojčkoma, ki si jima med tekmovanjem izkazal veliko ljubezni, a ju tudi glasno kritiziral? Kako danes gledaš na vaš odnos?

Ostali smo prijatelji in družimo se vsakič, ko je priložnost za to. To, kar se je dogajalo na kmetiji, je ostalo tam.

Ali si bil po ogledu oddaj morda razočaran nad katerimi dejanji in izjavami svojih sotekmovalcev?

Nisem razočaran, niti jezen na nikogar, ker se zavedam, da je bila to igra. Jezen sem nase, ker nisem tega prej dojel.

Kako pa je spremljati samega sebe v oddajah?

Čudno, ampak zanimivo. Nisem si mislil, da sem tako lep. Šala (smeh).

Kakšnih odzivov si deležen in kako nameravaš izkoristiti prepoznavnost?

Odzivi so zelo lepi in vesel sem, da se odpirajo nove poti. Poskusil bom čim več sodelovati, kjer bo mogoče. Snemanje kakšnih reklam, nadaljevank itd.

Vsakomur bi priporočil sodelovanje v Kmetiji.
Vsakomur bi priporočil sodelovanje v Kmetiji. FOTO: POP TV

Veliko gledalcev je navijalo zate, kdo od tekmovalcev pa je bil tvoj favorit in zakaj?

Zame je vsak od tekmovalcev delček zmagovalca. Da bi pa rekel, da imam favorita, bi se pa zlagal.

Kakšno popotnico za življenje ti je dala Kmetija in komu bi priporočil takšno izkušnjo?

To izkušnjo bi moral izkusiti vsak. Veliko se naučiš o sebi in medsebojnih odnosih ter spoštovati malenkosti. Je težka, ampak lepa izkušnja.

Za novo neponovljivo dogodivščino in 50.000 evrov, ki jih prinaša nova sezona resničnostnega šova Kmetija, se prijavite TUKAJ.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (46)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

belaroza
12. 01. 2020 12.44
Če bi imel malo pameti bi bil zmagovalec, tako pa je dvojčkoma omogočil zmago. Vsaka šola nekaj stane, kajne Luka. V kompaniji še pes crkne.
Maks Novak
31. 12. 2019 18.15
+3
Iskreno upam ,da je to zadnja kmetija ,saj to ni kmetija ,ampak kot kak big broother.
uporabnica1
23. 12. 2019 17.26
+10
Pa vi se hecate.... zbrišete mi komentar, ker sem samo povedal tako kot je, da je bilo vse zrežirano
uporabnica1
23. 12. 2019 17.13
+3
Vse kar se je dogajalo na kmetiji je bila igra, v resnici verjamem, da so vsi prijatelji!
MENS
23. 12. 2019 16.45
+19
Ko popovcem nastaviš ogledalo te takoj izbrišejo, brez navedbe kaj v objavi naj nebi držalo! Tak odnos do gledalcev je neprofesiolen vzvišen aroganten! S tem indirektno priznavajo svojo nemoč proti navedenim argumentom! A argumenti so sledeči: 1) V vseh elementih igre in manipulacije sta bila dva in zato imela veliko prednost pred ostalimi 2) Po izgubljenem dvoboju sta vrnjena v igro 3) Po izgubljenem dvoboju Tanjo iz njihovega klana in njihovo zaveznico Bojan vrne v igro 4) Odpadniki so bili že v startu hendikepirani zaradi lakote in nezmožnosti vzpostavitve socialnih stikov z ostalimi na kmetiji 5) Izmučenega Luko po dvoboju z Renejem produkcija takoj pošlje v dvoboj z spočitim dvojčkom
Davidoff297
23. 12. 2019 16.50
+4
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
janko jereb
23. 12. 2019 16.25
+17
Nikoli si nismo mislili, da se bodo na POP-TV poslužili tako podlega zaključka oddaje Kmetija in Luka dobesedno izmučenega od dvoboja z Renejem isti dan poslali v finalni dvoboj s spočitim favoriziranim Janom. Prav bi bilo, da bi se jim že takoj uprl in tudi ostali, ki so le debelo gledali od presenečenja. Zrežirana zmaga že vnaprej in poštenost kot osnovno vrlino družbe je POP-TV povozil z zahrbtno in podlo potezo in to je večina gledalcev tudi spoznala in zato tudi tako negativen odnos do Kmetije.
pomlad14
23. 12. 2019 15.41
+31
Tudi, če bi Luka bil boljši, bi pop tv vseeno nekaj naredil, da bi dvojček zmagal.
nadali
23. 12. 2019 15.37
+10
POP tv prav nič ne zanimajo negativni komentarji, najlažje je brisati mnenja, za kak potem na koncu članka KOMENTIRAJ?
deltex
23. 12. 2019 15.02
-4
Prav zabavni so vsi ti negativni komentarji o oddaji pa pljuvanje po zmagovalcu in udrihanje po Pop tv, kako so izgubili gledalce itd... Kmetija je bila ena najbolj gledanih oddaj, zato pa so že napovedali novo sezono saj se jim izplača... Drugače pa...vse reality showe producenti krepko "usmerjajo", kar je povsem logično.
bucko1975
23. 12. 2019 14.58
+18
to je blo dogovorjeno kdo zmaga izpadla sta se vrnila in zmagala luka pa dva dvoboja isti dan tu ni kej dodat ABSURT
KaPi
23. 12. 2019 18.25
-2
Absurd...se napiše pravilno. Obnovi malo OŠ slovenski jezik!
KaPi
23. 12. 2019 14.35
-28
Še enkrat vse čestitke zmagovalcema. In nasvet: Da vama slučajno bilo kateri komentar, nastrojen proti vama, ne pride do živega. To je samo odraz primitivizma in idiotizma, še najbolj pa nevoščljivosti!!!
MENS
23. 12. 2019 15.58
+7
Kapi, brez skrbi nič jim ne pride do živega! A dejstva so taka: KAKO STA DVOJČKA »ZASLUŽILA« 5K EUR 1) V vseh elementih igre in manipulacije sta bila dva in zato imela veliko prednost pred ostalimi 2) Po izgubljenem dvoboju sta vrnjena v igro 3) Po izgubljenem dvoboju Tanjo iz njihovega klana in njihovo zaveznico Bojan vrne v igro 4) Odpadniki so bili že v startu hendikepirani zaradi lakote in nezmožnosti vzpostavitve socialnih stikov z ostalimi na kmetiji 5) Izmučenega Luko po dvoboju z Renejem produkcija takoj pošlje v dvoboj z spočitim dvojčkom!
MENS
23. 12. 2019 15.59
+11
Kdor je spregledal to nameščanje zmage Dvojčkom od strani produkcije je umni maloposestnik! Tako podcenjevanje inteligence gledalcev v bodoče zagotovo pelje v ignoranco in bojkot takih oddaj!
zmago56
23. 12. 2019 14.11
+19
Čudi me, da lastniki POP-a dovolijo, trošenje denarja za take odaje kot je ta kmetija in za pokvarjence kot sta klobasice, če pa bi vse izbrisane komentarje videli, bi verjetno komu na POP-u vrata pokazali. Nagrado pa bi si zaslužil tisti, ki je prvi izpadel in je najmanj moralne škode med Slovenci naredil.
zmago56
23. 12. 2019 13.57
+23
Med predvajanjem te zrežirane kmetije ( šova za poneumljanje ) bi moral biti na ekranu znak " neprimerno za mlajše od 90 let".
lumpimonster
23. 12. 2019 13.56
+12
V sloveniji itk zmaga tist k ga odslovijo al pa k da odpoved pa se pol kr nazaj vrne
matdej
23. 12. 2019 13.40
+28
Saj se ve,da je bilo vse vnaprej dogovorjeno.Skoda,da ni zmagal Luka.
Irvan
23. 12. 2019 13.09
+43
Klobasekoma ni mar za ugled. Važen je denar pa na bilo kak način dobljen. Klobaseka brez čustev, brez spoštovanja, brez kulture, brez obnašanja ni, da ni pri klobasekoma. Če pogledate kak njun intervju jezik hitrejši od pameti kot, da bi od kje pobegnila vun.
mobi7
23. 12. 2019 13.00
+32
E Lukec... ti si za svoja leta preveč razmaženo dete..Nisi sposoben misliti z svojo glavo.. Si oseba, ki se jo da voditi in posledično nasankati za vsako stvar.. le kako si lahko nasedel tema dvojčkom ki sta te poleg vseh ostalih lahko navijala okrog prstov..? meni je žal za tabo, saj si mi sprva deloval bolj odločna oseba.. Pri tvojih letih sem bila jaz bolj odločna, nisem se pustila manipulirati tako kot si se ti... Tebi se vidi, da si razmaženo dete, še vedno si odvisen od svojih staršev.. Le kdaj boš pričel razmišljati z svojo glavo.. ? Pa zi le, da se to ne bo vleklo predolgo, saj bi že bil čas , da se osamosvojiš, ker verjamem, da nisi slaba oseba... Tvoja slaba stran je le to, da se pustiš izmanipulirati in to celo takšnima primitivnima dvojčkoma kot sta ta dva klobasarja... Žalostno, vendar resnično... Osrasi že enkrat in ne se pustiti takšnim kot sta ta dvojčka, imaš zelo luškano punco, njej se posveti in njej verjemi, to ti je zadnji izhod... Pusti ti takšne klobasarje, oni ti bodo samo škodili....
uporabnica1
23. 12. 2019 17.14
+2
ogromno je takih naivnih ljudi, tudi ko so že starejši, na žalost :( niso vsi tako odločni
1pravica
23. 12. 2019 12.14
+1
Anlu123
23. 12. 2019 12.14
+54
Katastrofa fanta dobila sta 50 tisoc in naziv zmagovalca, izgubila pa dober ugled, ampak verjamem, da se na ugled pozvizgata, ker vama gre za zmago in denar,pa ce tudi na umazan in hinavski način. Zelo žalostno, upam, da se ne boste vec pojavljala v medijih, da bomo lazje pozabili na najslabse zmagovalce kmetije. Aja , pa ne mislita, da denar pridobljen na tak nacin prinasa srečo, NIKOLI !
medo90
23. 12. 2019 12.01
+45
V mojoh očeh kot gledalec, to totalna blamaža.
Andrej55
23. 12. 2019 12.16
+44
Moje mnenje je, da je produkcja POP TV tukaj izgubila kar nekaj gledalcev!