6°C

Nina o Ambrožu: 'Vseeno mi je, ne rabiva se midva nikoli več meniti'

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
AVTOR
N.J. /
KOMENTARJI
9
Odkar je Ambrož na drugi strani ograje, Nina (razen Romane) na Kmetiji nima nikogar. Spletke, ki se okoli nje odvijajo, govorice in občutek osamljenosti vplivajo na njen odnos do Ambroža in ostalih članov družine, Ambrož pa na drugi strani ograje ničesar več ne razume.

Kmetijo lahko spremljate od ponedeljka do petka na POP TV, že en dan prej pa so epizode na voljo na VOYO.

Ambrož je moral zapustiti Kmetijo (dogajanje si lahko že dan pred predvajanjem na televiziji ogledate na VOYO), a ne zares – odšel je v hišo v gozdu. Dejstvo, da z Nino nista več na istem posestvu, pa svežemu paru ne koristi – nasprotno – med njiju vnaša vse več slabe volje. 

Nina Ambrožu očita, da je želel za glavo družine postaviti Polono, Ambrož pa to zanika, kar Nino spravlja ob živce. Bolj kot Ambrožu namreč verjame govoricam. Ambrož je razočaran, počuti se izdanega. Kaj se mu je po napornem dnevu pletlo po glavi, si lahko ogledate v spodnjem videu.

Kako se bo zgodba med njim in Nino razpletla? Ne zamudite napetega dogajanja in glasovanja o drugem dvobojevalcu, ki bo marsikoga pustilo odprtih ust. Nocoj ob 21.00 na POP TV ali že zdaj na VOYO.

Kmetija
KmetijaFOTO: POP TV