Kmetija

Nuša je prva superfinalistka, štirje finalisti morajo v areno

Velenje, 19. 12. 2023 22.20 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Porotniki so se po razpravi enoglasno odločili, da si vstopnico za superfinale zasluži Nuša Maloprav. Za drugi dve mesti se bodo pomerili Alen Ploj in Patricija Virant ter Žan Simonič in Tim Novak.

Mateja vpliva na glasovanje porote

Porota se je zbrala na trgu, da bi sprejela odločitev, komu podeliti vstopnico za superfinale. Trije porotniki so bili sprva za Alena Ploja, a jih je več premišljevalo o Patriciji Virant. Zapletlo se je, ko sta Tamara Talundžić in Suzana Bajrić izjavili, da bi v superfinalu raje videli Žana Simoniča kot Patricijo, nakar je Mateja Šereg spomnila Franca Rajšpa, da so mu dekleta stala ob strani, ko ga je Žan izdal. Sledila je malce burnejša razprava, po kateri so porotniki sprejeli enoglasno odločitev.

Nuša gre naravnost v superfinale

Odločitev so morali skrivati do prihoda Natalije Bratkovič, ko jo je obelodanil glava porote Franc: "V poroti smo se odločili, da gre naravnost v superfinale Nuša." Superfinalistka je zajokala, povedala je, da toči solze sreče. Nuša: "Zdajle sem v šoku, bom morala malo zadihati." Priznala je, da je pričakovala drugačen razplet, napovedala pa, da se bo borila v imenu vseh žensk: "Bomo raztrgali. Terminator prihaja."

Alen in Patricija skupaj v boj za superfinale

Sledil je izbor finalista, ki bi ga porotniki želeli najprej videti v areni. Klara Vodopivec je glasovala za Žana. Nejc Hočevar se je odločil za Alena, Mateja za Žana. Suzana je svoj kamenček namenila Alenu, Gregor Fabrici in Tamara prav tako. Franc je kamenček namenil Alenu v upanju, da bo s tem dobil določeno prednost. Alen je s petimi glasovi porote postal prvi dvobojevalec, kar je bila tudi njegova želja.

Natalija je takoj zatem naznanila izbor drugega dvobojevalca. Razkrila je še, da bo z izidom tega glasovanja znan tudi drug par dvobojevalcev. Glasovanje je bilo tokrat tajno, glasovali pa so tudi tekmovalci, ki so morali počakati na trgu. Alen je res dobil prednost, v primeru neodločenega rezultata bi sam izbiral svojega nasprotnika. Patricija je glasovala za Tima Novaka, slednji je glasoval za Žana. Alen je kamenček dal Patriciji, Žan Timu. Nuša je kot zadnja glasovala za Patricijo. Med porotniki je Suzana glasovala za Tima, da bi Žan dobil lažjega nasprotnika. Gregor je prav tako glasoval za Žana, Tamara, Mateja, Franc, Nejc in Klara pa za Patricijo. Finalistka je tako postala Alenova nasprotnica.

Drug par dvobojevalcev sta Žan in Tim

Drug par dvobojevalcev, ki se bo spopadel za mesto v superfinalu, sta tako postala Tim in Žan. Dvobojevalci tokrat ne bodo izbirali vrste bojev niti vrstnega reda, pomerili se bodo v samo eni borbi, ki bo najtežja do sedaj. Natalija: "V superfinalu Kmetije je mesto samo za najboljše." Tim in Žan sta se kasneje znova povezovala, ko sta razpravljala o odločitvi porote. Ni se jima zdelo prav, ker niso upoštevali njunega doprinosa in težkih preizkušenj v šotoru in areni.

Nuša se veseli uvrstitve v superfinale

Nuša se je spominjala zanjo prelomnega trenutka v tekmovanju, ko jo je Nejc imenoval za glavo družine. Nuša: "Takrat sem se jaz odprla." Odkrila je, da je dobra vodja, da zna tudi udariti po mizi in da se je veliko naučila. Luka Juren se je odločil, da ji bo ob novi prelomnici, uvrstitvi v superfinale, namenil manjšo pozornost. Pripravil je darilce, sestavljeno iz zlatnika, čaja, paštete in svečke, kar je Nušo zelo razveselilo.

Ne zamudite nove oddaje resničnostnega šova Kmetija jutri ob 21.15 na POP TV in se prijavite k sodelovanju v novi sezoni.

Prijavi se v novo sezono Kmetije!
Prijavi se v novo sezono Kmetije! FOTO: POP TV

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Komentator aligator
20. 12. 2023 16.51
+1
Na koncu gre 50 jurjev v prave roke in to je to
inside1
20. 12. 2023 12.03
+6
obup od porote, vsak na svoje vleče. ni ravno pošteno odločanje. eno Nušo, ki je ni bilo nikjer na kmetiji dajo direkt v finale. Nima kaj pokazat, se je šlepala skoz. Alen pa tak reva, se revež lahko poškoduje, pa je žensko izbral. Upam, da izgubi. Tima so pa tak sama polna usta skoz, no pa je vsaj zabavno ob njegovih zabavah. Mateja pa tak podn je bila in podn ostala....
Bitialinebiti
20. 12. 2023 10.38
+12
Kaki hinavci vsi po vrsti. Alen pa namesto, da bi bil dec in da izbere sebi enakovrednega tekmovalca, on izbere Patricijo. Kaka mevza od tipa. Nic ni delal na kmetiji, se slepal do finala, potem pa si se izbere najlazjo nasprtotnico.
Marck
20. 12. 2023 09.37
+7
Pregovor pravi: kdor drugemu jamo koplje, sam vanjo pade. Adijo TIm in ostali,ki imate nohte tako pogrožene od zavisti vključno z Francom.
Spominčica
20. 12. 2023 08.56
+12
Za kozlat....edini, ki si res zasluži superfinale je Žan. Porotniki pa ena velika beda.
SigmaP40
20. 12. 2023 08.41
+9
Porota pa itak kotze prej ko so bili še tekmovalci, hinavci, podrepniki,...
SigmaP40
20. 12. 2023 08.39
+12
Zaslužila?? Vsi ostali razen Žana si niso zasluzili nič!!

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.