Kmetija

Patricija je bila spretnejša, David mora v areno

Velenje, 22. 11. 2023 22.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Patricija Virant je znova pokazala svoje spretnosti in v areno poslala Davida Petra Sekirnika. Klan Tima Novaka pa je za novo tarčo in Davidovo nasprotnico določil Suzano Bajrić.

Kdo si bo priboril imuniteto?

Mateja Šereg in Nuša Maloprav sta pogledovali proti hlevu. Nuši se je zdelo, da sta Patricija Virant in David Peter Sekirnik kot pes in mačka, pa v resnici ni bilo tako. Mateja je o Davidu povedala: "Mi je žal, da že ni prej izpadel, ker bi bilo tukaj notri vse lažje." Tekmovalki sta seveda upali, da si bo Patricija priborila imuniteto. 

'Povsod se valjata'

Suzana Bajrić je bila prepričana, da bo ta teden izbrana za drugo dvobojevalko, zato se je poglobila v Pratiko. Ko pa se je želela učiti še iz svojih zapiskov, pa teh ni našla. O izginotju je povprašala Nušo, ki pa se je jezila: "Čisto je zaljubljena v tega Žana, valjata se v hlevu, valjata se v hiši, povsod se valjata, a zapiski, ko jih pa ni, ja, potem smo pa kar vsi mi krivi." Žan Simonič je takoj pomislil na Matejo in je kar sklenil, da se je znova pokazala v slabi luči. Suzana je zapiske na koncu našla pod ležiščem v hlevu, zato se je tekmovalcem opravičila.

Zmaga za Patricijo, David je prvi dvobojevalec

David je bil pred dvobojem sproščen, upal je na najboljše. Mateja pa ni sedela križem rok, Patricijo je resno pripravljala na dvoboj. Grešna koza je povedala, da se bo borila na vso moč. Z Davidom sta se pomerila v igri 'ribolov na suhem', med katero sta morala z vrvjo s kavljem uloviti in k sebi povleči tri vreče. To je prvi uspelo Patriciji, ki si je priborila imuniteto. David je postal prvi dvobojevalec: "Nič pretresljivega. Daleč od tega, da bi to pomenilo konec sveta ali pa kar koli. Zdaj je vse na areni in grem v areno po zmago. Že tretjo." Žan pa mu je povedal, da bosta takoj po koncu tekmovanja šla lovit ribe.

Nova tarča Timovega klana je Suzana

Tim je bil izredno ponosen na Patricijo, saj je njena zmaga pomenila še eno zmago za njegov klan. Mimogrede so se dogovorili, da bodo za drugo dvobojevalko izbrali Julijo. Tim: "Samo Bog lahko reši Suzano, da ne postane druga dvobojevalka." Nuša se je strinjala, zdelo se ji je, da Suzani teče voda v grlo.

Živčni chef Tim

Žan je užival v tem, da je Tima spravljal ob živce. Najmlajši tekmovalec je namreč prevzel vlogo kuharja in se je odločil za družino pripraviti obrok. Ni pa mu bilo všeč, ker so ga sotekmovalci nenehno motili. Napovedal je, da jih bo napadel z lonci, kuhalnicami in valjarjem. Tekmovalci so bili na koncu zadovoljni, napovedali pa so, da se mora naslednjič izkazati Žan. Žan: "Upam, da gre ta zamisel, da sem jaz na vrsti za kuhanje zvečer, v pozabo."

Kmetija je na sporedu od ponedeljka do četrtka ob 21.15 na POP TV, vsako oddajo pa si lahko ogledate dan prej na VOYO.

Kmetija
Kmetija FOTO: POP TV

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Klasik
23. 11. 2023 08.35
+5
Mateja, Nuša prave hinavke, Alen pa tako samo je in trenira in se šlepa