Po mešanju eliksirjev za partnerstvo ima vroče sanje

AVTOR
K. D.
KOMENTARJI
5
Tekmovalka Masterchefa Slovenija in Kmetije je znanje, ki ga je dobila v zadnjem resničnostnem šovu, unovčila v poslovne namene. Anna namreč meša eliksirje, s katerimi pomaga tako sebi kot drugim.

Anna Paynich
Anna PaynichFOTO: osebni arhiv

Anna Paynich se je v Kmetiji naučila izdelave eteričnih olj in kot je za naš portal povedala, ji je znanje prišlo zelo prav. Tega je namreč unovčila v poslovne namene. Anna izdeluje eliksirje, s katerimi pomaga pri različnih težavah. Lansirala je že štiri eliksirje: roza eliksir je za partnerske odnose s tantrično povezavo, modri je za dosego alfa stanja, zeleni zagotavlja super aktivacijo možganov, vijolični pa je primeren za vse, ki imajo težave s spanjem.

Na Kmetiji dobila potrebno znanje
"Všeč mi je eko, bio predelava rastlin. Hotela sem narediti nekaj za samopomoč. Imela sem željo rastline uporabiti tako, da si lahko z njihovo pomočjo pomagaš, da se zaradi njih bolje počutiš," je za 24ur.com povedala Anna in dodala: "Eterična olja sem bolje spoznala na kmetiji in sem jih potem uporabljala v te namene, za pomoč pri slabem počutju. Videla sem, da dejansko zelo pomaga. Potem pa sem se odločila, da naredim mešanice, ki so kot prva pomoč za vse čakre." Odšla je v Anglijo in tam spoznala šamanko, s katero sta ustvarili Annine eliksirje ter jih sprogramirali na Stonehengeu: "Skupaj sva naredili mešanice, ki odlično učinkujejo." 
Tekmovalka dveh resničnostnih šovov pravi, da je se je na Stonehengeu zgodil preskok, ko je začutila, da so eliksirji njena prihodnost. Da je se odločila za pravo pot v življenju. "Začutila sem, da lahko pomagam ljudem, nekateri mi že zdaj zaupajo."

Anna Paynich
Anna PaynichFOTO: osebni arhiv

Najbolj priljubljen eliksir so vroče sanje
Anna pravi, da je med ljudmi najbolj priljubljen prav roza eliksir, ki je za partnerske odnose s tantrično povezavo. "A ko mešam roza eliksir, imam ponoči takšne sanje, da se moram zjutraj vprašati, ali sem le sanjala ali se je to res zgodilo. Sanje sanjaš s takšnim poželenjem, da ti ni nič jasno,"je v smehu povedala Anna in dodala:"Je že kar malo na meji."

Sama sicer najbolj posega po zelenem eliksirju, ki pomaga pri aktivaciji možganov. Še posebej zdaj, ko se pripravlja na delavnice za pare in za samske, je hvaležna, da ima za pomoč pri koncentraciji enega od svojih eliksirjev: "Imam zelo velik pretok misli in se čez dan se velikokrat namažem z zelenim eliksirjem. Tako sem bolj zbrana, saj sem sicer zelo raztresena."

Anna Paynich
Anna PaynichFOTO: osebni arhiv

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.

toxicox
24.01.2019, 15:46:01
+1
predlagam da vsega zelenega sama spije
FriedmanovMilton
24.01.2019, 14:22:27
+33
Skratka... Prodaja meglo.
allcolours
24.01.2019, 12:53:41
+41
To se uvrsca v kategorijo sarlatanstva, ne samanstva. Ljudje pa naivni pa bodo kupovali, kot pri tisti Karin. This is witchcraft. Ne recem da zelisca ne pomagajo, ampak “narejen z energijo” s tem se ni za igrat!
AxisDeus
24.01.2019, 13:20:14
+32
Čisto možno, da gre v resnici samo za obarvano vodo z okusom in tukaj sploh ni nobenih želišč. Želišča je treba najprej vzgojiti, pobrati, prebrati, posušiti, dati v tinkture itd. To zahteva čas, potrpežljivost in voljo, predvsem pa kar nekaj let izobrazbe, izkušenj, tega se ne naučiš kar na prvem tečaju ... barva na teh njenih eliksirjih pa kar kriči, da gre za nekaj umetnega.
AxisDeus
24.01.2019, 12:05:15
+49
O, Bog pomagaj in oče nebeški (se trešči s kastrolo po glavi) ...