Razočarana Sara, čaka jo peklenski dvoboj

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min
AVTOR
Su.S.
KOMENTARJI
18
Sara Rutar bo v petkovi oddaji prvič morala v areno kot dvobojevalka, z nasprotnico pa se bo pomerila v najmanj dveh vrstah dvoboja. Strici iz ozadja pa so Luko Lampreta kaznovali, ker je prejšnji teden Tomu Zupanu pomagal do prednosti v dvoboju.

Jan šokiran zaradi vsebine Tomovega pisma

Jan Klobasa je našel pismo Toma Zupana, ki naj bi ga prebral samo Rene Šantić. Vsebina ga je zelo presenetila. Jan: "Vseskozi smo delali proti njemu (Reneju), oziroma se ga hoteli znebiti, zdaj pa mu kar naenkrat želi finale. Jaz sem malo šokiran." Se je pa strinjal s Tomom, da predstavljata močno konkurenco sotekmovalcem.

Tomovo pismo ga je šokiralo
Tomovo pismo ga je šokiraloFOTO: POP TV

Marjana kritična do Reneja

Adrijana je bila tisto jutro določena za molžo, a se je Reneju zdelo, da se izmika delu. Rene: "Občutek imam, da je vedno bolj uporniška, in se mi je ne da več prenašati." Ko se je zbudila, ji je glava družine predlagal, da bi sam pomolzel, v tem pa je Marjana videla samo izgovor. Marjana: "Mislim, da se Rene odmika, da bi pomagal pri postavljanju vrat, ker je nesposoben."

Marjana še naprej kritična do Reneja
Marjana še naprej kritična do RenejaFOTO: POP TV

Tanja: Nič ne moreš. Nič.

Tanja Balabanić je povedala, da se je do tega tedna na posestvu zelo zabavala. Ker pa je tekmovalcev že tako malo, morajo v areno tudi tisti, ki jih ima rada. Jokala je zaradi dogovora, da bosta dvobojevalki Sara in Adrijana. Tanja: "Nič ne moreš. Nič." Sari, ki ji je nadvse prirasla k srcu, je namenila sporočilo, v katerem ji je izpovedala svoje težave. Jan jo je kasneje tolažil, češ naj potemtakem da kamenček njemu in Tilnu. Tanja: "Ni šans." Zdelo se mu je, da brez potrebe dramatizira in da se Sara ne njenem mestu ne bi tako zelo obremenjevala.

Jan je tolažil Tanjo
Jan je tolažil TanjoFOTO: POP TV

Sara: Jaz imam mirno vest

Rene in Sara sta se pogovarjala o tekmovalcih, ki so vodljivi in se podrejajo Janu. Izpostavila sta Marjano in Luko. Rene: "Ne razumem." Sara: "Saj ne rabiš razumeti. Če lahko oni mirno spijo na tak način, naj. Jaz imam mirno vest."

Čudila sta se nad tekmovalci brez hrbtenice
Čudila sta se nad tekmovalci brez hrbteniceFOTO: POP TV

Prva dvobojevalka postane Sara

Na izboru prvega dvobojevalca je Sara dobila kamenček dvojčkov in Luke, ki se je tekmovalki zdel neiskren. Marjana je prelomila svojo obljubo, da ne bo glasovala za ženske, in se je opravičila Sari, Tanja pa je jokala in se v zadnjem trenutku odločila za Marjano z argumentom, da ni iskreno povedala za dogovor. Pojasnila je, da sta se s Saro preveč povezali. Sara: "Po eni strani Tanja joče, po drugi pa ni naredila ničesar, da bi mene obvarovala pred to situacijo, do katere smo prišli." Sara je še očitala Janu, da ni prišel do nje in ji v obraz povedal, kaj si misli in kaj namerava. Jan: "Pa zakaj bi jaz moral iti do nje? Ona je to očitno pričakovala, ker dobro kuha. Zmagala je v MasterChefu in očitno ji moram vse povedati vnaprej, kaj jo čaka. Čaka jo peklenski dvoboj. Pika." Saro in njeno nasprotnico po novih pravilih res čakata najmanj dva boja, vrstni red pa bo izbirala druga dvobojevalka.

Razočarana
RazočaranaFOTO: POP TV

Tanja se odpove čustvom, Sara kuhinji

Tanja se je odločila, da bo zaklenila svoja čustva, Sara pa, da se bo po končani nalogi umaknila iz kuhinje. Zdelo se ji je, da tekmovalci tako ali tako ne cenijo njenega truda.

Kazen za Luko

Luka je našel pismo stricev iz ozadja. Izvedel je, da ne bo mogel glasovati na izboru druge dvobojevalke, saj je pretekli teden pomagal Tomu in mu omogočil, da je prišel do prednosti v dvoboju. Luka je bil vesel, ker mu ni treba glasovati, bo pa namesto njega glasoval tisti, ki bo s pomočjo namiga našel zlati kamenček. Jan se je odločil, da ga bo našel sam, Sara prav tako.

Luka se je razveselil kazni
Luka se je razveselil kazniFOTO: POP TV

Prihodnjič bo znano, katera tekmovalka se bo s Saro pomerila v areni. Ne zamudite jutri ob 20. uri na POP TV ali že zdaj pojdite na VOYO.

Kmetija
KmetijaFOTO: POP TV