Kmetija

Tim bo lobiral za glasove, Žan pa objemal Suzano

Velenje, 18. 12. 2023 17.54 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

V zadnjem tednu Kmetije si bodo porotniki privoščili Žana Simoniča. Tim Novak bo pri vseh lobiral za glasove, ta dan pa si bosta z Žanom segla v roke. Le kaj to pomeni?

Porotniki bodo ponagajali Žanu Simoniču in mu dali skrivno nalogo, češ da si bo z njo priboril vstopnico do superfinala. Tamara Talundžić se bo domislila sporočila: "Ko zaslišiš besedo kmetija, objameš tisto osebo, ki jo izreče." Nocoj se boste lahko prepričali, s kakšnim veseljem ga bosta izkoristila s Suzano Bajrić.

Tim Novak, ki mu je David Peter Sekirnik odvzel možnost izbire porotnika, bo lobiral za glasove. Tim Mateji Šereg in Gregorju Fabriciju: "Me zanima, komu bosta dala glas. Zelo bi bilo fino, da meni." Tamara bo želela 10 tisočakov, Klari Vodopivec pa bo povedal, da se je začel učiti igrati na harmoniko. Koga bo na koncu prepričal in zakaj si bosta z Žanom segla v roko?

Ne zamudite nove oddaje resničnostnega šova Kmetija nocoj ob 21.15 na POP TV in se prijavite k sodelovanju v novi sezoni.

Prijavi se v novo sezono Kmetije!
Prijavi se v novo sezono Kmetije! FOTO: POP TV

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.