1°C

Simpatični Branko Cvek od Darje Tomažin k Metki Šeškar

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 4 min
AVTOR
Su.S. /
KOMENTARJI
19
Na hitre zmenke z Metko Šeškar prihajajo štirje gospodje. Med njimi je tudi Branko Cvek iz prejšnje sezone Ljubezni po domače, v kateri je poskušal osvojiti srce odločne Darje Tomažin, toda neuspešno. Ali mu bo uspelo prepričati Metko in kdo so njegovi konkurenti?

59-letno Metko Šeškar iz Gabrovke pri Zagradcu bi prijatelji opisali kot veselo in delovno. Pravi, da zna hitro priskočiti na pomoč, zna poslušati, pa tudi izraziti svoje mnenje. Pri partnerju išče "pozornost, nežnost, malo romantike in urejenost". Najbolj občuduje delovne ljudi, sanjski moški pa je v njenih očeh tisti, ki zna poslušati. Ali bo kateri od štirih snubcev postal drug moški v njenem življenju?

Metka Šeškar
Metka ŠeškarFOTO: POP TV

Zamujene oddaje Ljubezni po domače si lahko ogledate na VOYO.

Branko Cvek (67 let, Ljubljana)

Branko se je v prejšnji sezoni šova Ljubezen po domače potegoval za srce Darje Tomažin in se gledalcem dobro vtisnil v spomin. Za sodelovanje v novi sezoni se je odločil zaradi ljubezni, ki jo bo poskušal najti pri Metki. Pri partnerici mu je najbolj pomembna iskrenost. Njegova najljubša jed je jota, najljubša pijača voda, najljubša žival papiga, najraje gleda akcijske filme in posluša pop glasbo. V svojem prostem času se ukvarja s športom, če ne bi bilo omejitev, bi odpotoval nekam v tujino. Prijatelji bi ga opisali kot v redu človeka, lastnost, ki mu je po njegovem mnenju ne bi pripisal nihče, pa je hitrost.

Branko Cvek
Branko CvekFOTO: POP TV

Franc Princl (53 let, Koper)

Franc se je za sodelovanje v šovu odločil zaradi ljubezni. Pravi, da pri partnerju išče spoznavanja, pomembna mu je iskrenost. Dobro obvlada vsa kmečka opravila. Njegova najljubša jed je pečenka, najljubša pijača vino, najljubša žival kobila, najljubša glasba narodno-zabavna, najljubša oddaja pa Ljubezen po domače. Svoj prosti čas preživlja "vsak dan drugače", če ne bi bilo omejitev, bi odpotoval nekam "po presoji srca in financ". Pravi, da bi ga prijatelji opisali po njegovi duši, lastnost, ki mu je nihče ne bi pripisal, pa je: "Jaz sam."

Franc Princl
Franc PrinclFOTO: POP TV

Ljubezen po domače in Ljubezen po domače na kavču lahko spremljate na POP TV vsako nedeljo ob 20. uri.

Josip Drabik (70 let, Ljubljana)

Josip se je za sodelovanje v šovu odločil, ker je pri svojih letih še vedno radoveden in ima rad nove izzive. Življenje na kmetiji si predstavlja kot "delovno, pestro in ves čas angažirano". Glede poznavanja kmečkih opravil pa: "Če sta interes in potreba, je človek sposoben marsičesa." Pri nasprotnem spolu išče: "Predvsem partnerstvo, medsebojno spoštovanje in naklonjenost, čim več skupnih interesov, ne pa mame ali gospodinjske pomočnice." In kakšna je njegova popolna ženska? Josip: "Ženska mora biti ženstvena, samozavestna, radovedna in željna izzivov ter sposobna razumevanja potrebe po medsebojnem prilagajanju in iskanju skupne poti." Na vprašanje, ali ga je katera že prizadela, odgovori: "Manjših prask je polno celo življenje. Usodnih se ne spomnim ali pa sem jih že prebolel." Njegove najljubše jedi so pršut, kalamari, jedi na žlico, veliko sadja in zelenjave, pijača pa "pijača moje mladosti". Rad posluša vso dobro glasbo, njegova najljubša serija je Alo, alo, najljubši živali pa opica in medved. Svoj prosti čas preživlja ob knjigah, na pohodih, skupaj z družino in prijatelji. Josip dodaja: "Veliko snemam, moj življenjski hobi pa je teater." Če ne bi bilo omejitev, bi odpotoval na morje, izziv bi bil zanj tudi vzpon na Mont Blanc. Prijatelji bi ga opisali: "Ni slab fant, je zelo pripaden, zna pa biti zahteven in včasih trmast." Lastnost, ki mu je ne bi pripisal nihče, pa je "nežna sredica v trdem, moškem oklepu".

Josip Drabik
Josip DrabikFOTO: POP TV

Marjan Jakša (68 let, Šmarje - Sap)

Marjan se je za sodelovanje v šovu odločil zaradi želje po življenjski izkušnji, ki bi ga "popeljala k osebni rasti". Življenje na kmetiji si predstavlja kot "vsestransko podporo". Marjan: "Obvladam košnjo z navadno koso. Rad kuham jedi iz pridelkov z domačega vrta." Pri partnerici išče iskren odnos, empatijo in oporo pri skupinskih odločitvah. Najbolj pomemben mu je ljubeč odnos in to, da ženska "zna skomunicirati tudi najtežje zadrege". Pravi, da ga je bivša partnerica zavestno prizadela, razočaranje v ljubezni pa je prebolel z jogo in meditacijo. Prehranjuje se po načelih doktorja medicine in dietetika Wernerja Kollatha, njegova najljubša pijača je sok, ki ga pripravlja sam. Njegova najljubša žival je pes, najljubša glasba klasična in meditativna, najljubša serija pa Reka ljubezni. Svoj prosti čas preživlja "kreativno, s pomočjo meditacije", če ne bi bilo omejitev, bi odpotoval v transcendenco. Prijatelji bi ga opisali kot humanega človeka, "ki je pripravljen pomagati vsakemu, tudi odbijajoči osebi". Lastnost, ki mu je po njegovem mnenju ne bi pripisal nihče, pa je: "Da sem sovražen."

Marjan Jakša
Marjan JakšaFOTO: POP TV

Igor Oblak (57 let, Maribor)

Igor se je prijavil "zaradi izkušnje in iz radovednosti". Življenja na kmetiji si ne predstavlja, niti ne obvlada kmečkih opravil. Pri partnerici išče "tisto nekaj", na vprašanje, kakšna je njegova sanjska ženska, odgovori, "jo moram najprej videti, se ne da opisati." Igor razkrije, da ga je nekdanja partnerica zelo prizadela: "Težko sem prebolel. Dolgo je trajalo, ampak zdaj sem čez." Njegova najljubša jed so lignji, najljubša pijača kokakola, najljubša žival mačka, najljubša serija Seinfeld, najraje pa posluša rock glasbo. V prostem času kolesari in igra tenis, če ne bi bilo omejitev, bi odpotoval v vesolje. Prijatelji bi ga opisali kot zabavnega, lastnost, ki mu je ne bi pripisal nihče, pa je po njegovem mnenju resnost.

Igor Oblak
Igor OblakFOTO: POP TV

Ljubezen po domače