2°C

Branko: Lepo govoriš. Pred dvema dnevoma pa si drugemu govorila isto

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
AVTOR
Su.S. /
KOMENTARJI
19
Jacqueline Kale bo v nocojšni oddaji Ljubezen po domače izločila enega izmed svojih snubcev. Alenka bo poskušala odpreti oči svoji prijateljici Darji, ki se je zagledala v Janeza Rebernika, Mojca Šeškar pa bo presenetila na zmenku z Brankom.

V Ljubezni po domače se vrstijo izločitve. Snubci Jacqueline Kale bodo resnično uživali, a le do trenutka, ko jih bo junakinja zbrala, da bi se poslovila od enega izmed njih. Jacqueline: “Ko sem zagledala fante, kako stojijo nasproti mene, se mi je zdelo, kot da čakajo na strel.

Od koga se bo poslovila Jacqueline?
Od koga se bo poslovila Jacqueline?FOTO: POP TV

Lilijana se bo soočila z Janezom Rebernikom, saj bo želela preveriti govorice o tem, da je Darja ponoči prespala v njegovi spalnici. Alenka pa se bo pogovorila s svojo prijateljico: “Veš, kaj se meni zdi? Da si ti malo naivna, ker si zagledana vanj ... Ker nam je vsem govoril isto.” Zaupala ji bo, da jo je Janez že večkrat hotel poljubiti, česar pa Darja ne bo pričakovala.

Alenka bo Darji poskušala odpreti oči.
Alenka bo Darji poskušala odpreti oči.FOTO: POP TV

Metka Šeškar pa bo na zmenku želela izvedeti, ali si ju Branko predstavlja kot par. Ta ji bo po nizu komplimentov očital: “Lepo govoriš. Dva dni nazaj si pa enemu drugemu isto govorila.” Ko bo Branko omenil Jožetovo ime, pa bo Metka presenetila z izjavo: “Saj vidiš, da je on igralec. On igra. Jaz pri njem ničesar ne vem.

Branko se bo pritožil.
Branko se bo pritožil.FOTO: POP TV

Ne zamudite nocoj ob 20. uri na POP TV, takoj zatem pa Ljubezen po domače na kavču. Oboje si lahko že ogledate naVOYO.

Pasica Ljubezen po domače ob sobotah in nedeljah

Koronavirus pasica november