20°C

Damjan in Barbara iz Ljubezni po domače postala starša

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
AVTOR
P.Z. /
KOMENTARJI
25
Damjan Šalamun in Barbara Pastrik sta se spoznala v oddaji Ljubezen po domače in tako se je pričela njuna ljubezenska zgodba. Zdaj jo je nadgradila še hčerkica, ki ju je razveselila te dni. Ajda Zarja se je rodila v murskosoboški porodnišnici in s svojim prihodom par še bolj povezala. Četrto sezono, v kateri se Damjan in Barbara spoznata, bomo na POP TV spremljali to jesen.

Damjan Šalamun je eden od kandidatov, ki se je prijavil v četrto sezono šova Ljubezen po domače in si tako zaželel s pomočjo POP TV-ja najti ljubezen svojega življenja. Srečo je našel zBarbaro Pastirk. Par je pred nekaj meseci razkril, da je v veselem pričakovanju, včeraj pa sta se razveselila rojstva deklice.

Barbara je po porodu utrujena, ampak presrečna.
Barbara je po porodu utrujena, ampak presrečna.FOTO: osebni arhiv

Ajda Zarja je ob rojstvu tehtala 2760 gramov, dolga je 50 centimetrov. Na svet je prijokala v porodnišnici v Murski Soboti. Presrečni očka je ob veselem dogodku za naš portal povedal, da se obe počutita dobro, čeprav sta nekoliko utrujeni.

Ljubezen po domače se na zaslone vrača 30. avgusta s predstavitveno oddajo 4. sezone. Simpatični junaki bodo z vami ob nedeljah ob 20. uri na POP TV.

Pred časom sta za 24ur.com razložila, kako gledata na vzgojo in starševstvo: "Mislim, da vsak starš poskuša biti najboljša različica sebe ter tako vzgaja otroka po svojih najboljših močeh, kot se njemu zdi najboljše. Midva vsekakor stremiva k temu, da se bova trudila biti dobra starša."Obema ob rojstvu deklice čestitamo.

Damjan Šalamun je v šovu spoznal ljubezen svojega življenja, sedaj pa se je razveselil še otroka.
Damjan Šalamun je v šovu spoznal ljubezen svojega življenja, sedaj pa se je razveselil še otroka.FOTO: osebni arhiv

PREBERI ŠE
Nova nosečnost Ljubezni po domače: Damjan iz četrte sezone bo očka