5°C

Davidu bo ob postavni Manji pošteno vroče

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
AVTOR
Su.S. /
KOMENTARJI
36
Svoje kandidatke bosta nocoj pričakala Milan Podgornik in David Krulčič. Ta ne bo mogel skriti očaranosti nad lepo Manjo. Uroš bo v devetih nebesih, saj bo šel na zmenek z Mihaelo, svojo priložnost pa bo dobila tudi Sonja.

V nocojšnji oddaji Ljubezen po domačeVOYO vam omogoča ekskluzivni enotedenski predogled vsake oddaje – na prihod svojih kandidatk čakata Milan Podgornik in David Krulčič. Milan bo v nizkem startu: “Jaz sem pripravljen. Punce, dajmo ... Če si niste premislile.” Pa bodo le prišle in najprej bo junak podeželja svojim damam vzel mere, Ceciliji že drugič. Cecilija samozavestno: “Seveda so mu moje mere všeč.

Milan bo več kot pripravljen.
Milan bo več kot pripravljen.FOTO: POP TV

David bo svoje tri rožice pričakal v lepi vili z bazenom. Z Manjo se bosta kopala in nastavljala sončnim žarkom, junak podeželja pa ne bo skrival, da mu je všeč, kar vidi. A tudi Manja bo povedala, da ji je vroče, in Davida bo zanimalo: “Je to zaradi moje prisotnosti ali zaradi sonca?

David in lepa Manja
David in lepa ManjaFOTO: POP TV

Uroš bo v pričakovanju zmenka z Mihaelo Krajnc veselo vriskal, kasneje pa se ji bo zahvaljeval zanj. Mihaela: “Zahvaliti se boš moral moji babici, ker je ona izbirala, ne jaz.” Uroš: “Imaš pa super babico.” Na zmenek se odpravljata tudi Mitja Rus in Sonja, ki bo sklepala: “Jaz mislim, da Nataša kar gori od ljubosumja.” Ali bo Mitja ob njej pozabil na Natašo?

Uroš na zmenku z Mihaelo.
Uroš na zmenku z Mihaelo.FOTO: POP TV

Ljubezen po domače nocoj ob 20. uri na POP TV. Oddajo pa si lahko že zdaj ogledate na VOYO.

Ljubezen po domače