7°C

Jacqueline Kale zaljubljena in zaročena, njeno srce je osvojil Zlatan

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 5 min
AVTOR
T.A. /Su.S. /
KOMENTARJI
132
V zadnji oddaji Ljubezen po domače smo spoznali Zlatana, ki je osvojil srce Jacqueline Kale in jo prav na dan snemanja zaprosil za roko. Najlepšo ljubezensko zgodbo v oddaji sta spisala Barbara Pastirk in njen junak Damjan Šalamun, ki je s svojim pismom do solz ganil ekipo ustvarjalcev.

VEČ VIDEOVSEBIN

02:00

Jacqueline predstavi izbranca svojega srca, zaročenca Zlatana

01:55

Najlepša zgodba četrte sezone Ljubezni po domače

Franca Jarca in Anamarijo v zrelih letih presenetila ljubezen

Tanja Postružnik Koren je junake podeželja in njihove izbrance po romantičniih potovanjih povabila v vilo ljubezni. Anamarija je povedala, da ji je s Francem Jarcem lepo, in dodala: "Ljubezni se nikoli ne išče, ljubezen se vedno zgodi. Ali pa ne. Midva sva imela srečo in se je zgodila." Franc Jarc je povedal, da se je v njem že ob prvem srečanju z Anamarijo "nekaj prelomilo" in da mu je srce začelo "čudno biti". V zrelih letih je doživel ljubezen na prvi pogled, pot do njenega srca pa je bila zanj kar naporna. Med spomini na to pot so se znašli tudi prizori s Frančevaga zmenka z Joži, ki jih je Anamarija videla prvič, junaku pa je bilo zaradi njih nerodno. Anamarija je še ocenila, da Franc ob sebi potrebuje močno in odločno žensko, da pa ima vrednote, ki so ji pomembne. Anamarija: "Prepričana sem, ampak res sem prepričana, da se bova midva vse dogovorila."Pogovora glede poročnega prstana pa še nista imela.

Franc in Anamarija sta skupaj srečna.
Franc in Anamarija sta skupaj srečna.FOTO: POP TV

Janez Rebernik se je spremenil zaradi Darje

Darja ni pričakovala, da bo v oddaji Ljubezen po domačenašla ljubezen in srečo. Njen junak Janez Rebernikje povedal, da se je zaradi ljubezni do svoje izbranke spremenil. Darjo je prepričal s svojimi vrlinami, in ker sta nadvse uživala v dvoje, sta začela kovati skupne načrte, ki pa jih še nista želela razkriti. Ko je Darja videla prizore z zmenkov z ostalimi snubkami, se je zabavala in smejala. Darja: "Takrat midva nisva imela še nič ... Zdaj, ko pa midva nekaj imava, je pa drugače." Janez se je strinjal, Darja pa je še dodala: "Kar je na koncu najbolj pomembno, je to, da je Janez izbral mene in da je zdaj samo moj. In želim si, da ta ljubezen med nama traja."

Janez in Darja sta prišla kot par.
Janez in Darja sta prišla kot par.FOTO: POP TV

Janez Marn bi imel mlajšo in lepšo

Sabina je povedala, da sta se z Janezom Marnomna začetku imela lepo, nato pa se je njen junak spremenil. Tanji je takoj zaupala, da Janez hrepeni po mladih ženskah, in on je to mirno priznal. Mlada dekleta se mu namreč zdijo elegantna, a se zaveda, da ni več tako mlad in da lahko njegov vlak vsak čas odpelje. In ker mu je bila Sabina še vedno všeč, se ni mogel odločiti, kaj naj stori. Njegova izbranka ga je še opozorila, da ne razmišlja s svojo glavo, pač pa se preveč ozira na mnenja drugih. Za piko na i smo izvedeli, da jo je užalil s svojimi besedami in obnašanjem. Sabina: "Ne gre mi iz glave in ne gre iz duše in srca."

Janez ni mogel potrditi, da sta s Sabino par.
Janez ni mogel potrditi, da sta s Sabino par.FOTO: POP TV

 Nova prepreka za Jožeta, Metkine materialne dobrine

Jože in Metka Šeškar sta se strinjala, da je bilo sodelovanje v Ljubezni po domače nepozabna izkušnja. Spomnila sta se svoje poti v šovu, vseh dramatičnih trenutkov in na koncu Jožetove ljubezenske izpovedi. A Metkin izbranec je nato presenetil z izjavo: "Z razumom sem nekako dojel, da mogoče nisva najbolj kompatibilen par na tem svetu, kar pa ne pomeni, da ne moreva ostati čustveno dovolj povezana, da si še kdaj privoščiva kakšne lepe trenutke." Metka je bila ob tem videti precej čustvena, nato pa je razkrila, da Jožeta zelo motijo materialne dobrine, ki jih ona premore, sam pa nima ničesar. Metka: "To je tisti moški ego." Njegovih zadržkov ni razumela. Metka: "Jaz ne potrebujem nič od njega. Jaz potrebujem samo njega, nič drugega." Kasneje je Jože namignil, da še obstaja nekaj možnosti za njuno skupno prihodnost, Metka pa je bila povsem realna: "Mislim, da z Jožetom ne bova nikoli skupaj."

Metka pravi, da Jožeta motijo njene materialne dobrine.
Metka pravi, da Jožeta motijo njene materialne dobrine.FOTO: POP TV

Najlepša ljubezenska zgodba sezone

Damjan Šalamun in Barbarasta v vilo ljubezni prišla z roko v roki in vsa nasmejana. Damjan: "Sva srečna, zaljubljena, si zaupava, deliva vse." Povedal je, da zaroke še ni bilo, s poudarkom na še. Tanja je nato razkrila, da je ekipi ustvarjalcem poslal pismo, ki jih je ganilo do solz. Damjan je pojasnil, da je enostavno začutil željo, da jim pove: "Da sem srečen, enostavno. Da sem zelo, zelo srečen, da sem šel v to oddajo in spoznal Barbaro. Da sem doživel, kar sem doživel." Zapisal je tudi, da ju druži ogromno skupnih lastnosti, in dodal, da je njegovo življenje postalo še bolj sladko.

Damjan in Barbara sta resnično srečna.
Damjan in Barbara sta resnično srečna.FOTO: POP TV

Jacqueline Kale predstavi izbranca svojega srca

Jacqueline Kale je Tanji zaupala, da ji je nastopanje v šovu res všeč, da se je prijavila zaradi novega izziva, a tudi vere v ljubezen. Žalostilo jo je, ko se je poslavljala od svojih snubcev, ki so se z izjemo Maja vsi zagreli zanjo, in ko si je ogledala prizore slovesa, je znova postala čustvena. Nato je razkrila, da je po koncu snemanja našla ljubezen. Tanji je predstavila svojega Zlatana, ki jo je spremljal že v oddaji Ljubezen na vasi. Njuno prijateljstvo s Facebooka je preraslo v pravo, resnično ljubezen. Zlatan: "Všeč mi je bil njen odločen značaj, simpatična ženska, in enostavno se je zgodilo." Napovedal je še, da načrtujeta poroko, za roko pa jo je zaprosil prav na dan snemanja zadnje oddaje Ljubezen po domače.

Jacqueline je zaročena in zaljubljena.
Jacqueline je zaročena in zaljubljena.FOTO: POP TV

Ljubezenski komentatorji na zabavi

Sledila je zabava, ki so se je udeležili tudi vsi snubci in snubke junakov podeželja. Janji sta se zdela Damjan in Barbara zelo simpatičen par, medtem ko je Monika čutila primanjkljaj energije med njima. Marjan je pohvalil Metko in Jožeta, češ da sta čudovita, ni pa vedel, da so se njune poti razšle. Alenkaje povedala, da njena prijateljica Darja kar sije in da že dolgo ni tako bila videti tako srečna. Upala je, da se bo Janez umiril in ji bil zvest. Da Franc in Anamarija sijeta in da sta zaljubljena, se je zdelo Jožici. Danica je povedala, da zveza med Sabino in Janezom ne bo prav dolgo trajala, tudi zato, ker ji je prijateljica zaupala določene podrobnosti o Janezu. Ko je Jacqueline svojim snubcem predstavila Zlatana, pa so mu ti položili na srce, da mora paziti nanjo.

Zadnjo in vse pretekle oddaje četrte sezone Ljubezni po domače si oglejte naVOYO.

Koronavirus pasica november

PREGLED DOGAJANJA V ŽIVO

21:20

Dobili kar štiri prave pare

Tanja ob koncu še povabi gledalce, da se tudi sami prijavijo in poiščejo svojo ljubezen: "Živela ljubezen po domače."
21:19

Zabavo bosta popestrila še Manca Špik in Isaac Palma

Zaljubljenci se družijo še dolgo v noč.
21:16

Prihaja še metliška kraljica Jacqueline

Fantje že nestrpno pričakujejo Jacqueline. Ob pogledu na Zlatana so bili presenečeni. Boštjan si želi, da bi jo osrečil. Sandiju je njen izbranec všeč, a je bil presenečen, ker se je vse zgodilo tako hitro.
21:09

Janez in Sabina prihajata z roko v roki

Danici sta videti v redu par, a nima občutka, da bi lahko to dolgo trajalo. Meni, da to ni prava ljubezen.
21:08

Tu sta še Jon in Anamarija

Med dekleti ni zamer, Jožica dodaja, da sta videti res zaljubljena.