Jožetovi nekdanji izbranki življenje ni prizanašalo

PREDVIDEN ČAS BRANJA:2 min
AVTOR
Su.S.
KOMENTARJI
6
Jožici Matko se je življenje pred 15 leti postavilo na glavo. Takrat je izgubila moža in ostala sama z dvema hčerkama, ki imata zdaj svoje življenje. V njej se je prebudilo hrepenenje po življenjskem sopotniku, kar pa Jože Rožen zagotovo ne bo. Kdo je torej pravi kavalir zanjo?

Ko se je Jožica Matko iz Izlak poslovila od Jožeta Rožena, ni bila videti slabe volje ali razočarana, in tako je bilo tudi v resnici. Potrdila je, da ni gojila simpatij do podeželskega junaka, in kot je sama ugotovila šele pozneje, je bilo enako z njegove strani. Jožica: "Malo preveč otročji je, nobene resnosti ni pokazal. Drugače je bil simpatičen, rad se heca." Morda bi pomagalo, če bi bil "malo močnejši in malo višje postave". Toda Jožica se ne obremenjuje z razpletom v oddaji, žal ji je samo, da ji Jože ni pokazal konjev, ki jih ima tako zelo rada.

Jože ni bil pravi zanjo.
Jože ni bil pravi zanjo.FOTO: POP TV

Po njenem in Jadrankinem slovesu v igri za Jožetovo srce ostajata Meri in Darinka. Jožica: "Bolj primerna zanj bi bila zagotovo Darinka. Meri je bolj lepa, bolj igra in je bolj tekmovalna. Mogoče si ona želi zmagati. Darinka pa je bolj preprosta." Prav Darinka, ki nikakor ni pričakovala njene izločitve, je ob njenem odhodu tudi zelo pohvalila njeno delavnost in skrbnost. Jožica: "Vsekakor mi je bilo lepo pri srcu in mi je bilo to všeč." Povedala je, da je res pospravljala po Jožetovi hiši in z njegovo hčerko spekla zavitek. Jožica skromno: "Nič mi ni bilo težko."

Darinka se ji zdi primernejša za Jožeta.
Darinka se ji zdi primernejša za Jožeta.FOTO: POP TV

Na vprašanje, ali je kaj novega v njenem ljubezenskem življenju, pa v smehu odgovori: "Nič. Ne morem se pohvaliti. Enega prijatelja bi bilo lepo imeti. Ko si starejši in otroci odidejo od doma, zato da bi lahko kam šla skupaj z njim." Jožica je namreč vdova, moža je izgubila pred 15 leti. Jožica: "Življenje me je kar izučilo, kar težko je bilo." Takrat je ostala sama z dvema hčerkama, ki sta danes že zaposleni in imata svoja partnerja, ena od njiju pa jo je že razveselila z vnukom. Jožica: "Prej sta vsepovsod hodili z mano, zdaj bi pa rada, pa imata svoje življenje." Zato držimo pesti, da se bo opogumil kavalir s podobno izkušnjo in željami, ki ji bo delal družbo in ogrel njeno srce.

Že 15 let je vdova, zdaj hrepeni po življenjskem sopotniku.
Že 15 let je vdova, zdaj hrepeni po življenjskem sopotniku.FOTO: POP TV

Ljubezen po domače bo vnovič na sporedu v petek ob 20. uri na POP TV, oddajo pa si lahko že dan prej ogledate na VOYO.

Ljubezen po domače
Ljubezen po domače

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.

utrinek25
15.05.2019, 12:11:42
+150
JOŽICA, TI SI MENI TAKO FEJST, PREPROSTA, PRIDNA IN SMEŠNA :) MALO JE ŠE TAKO NEPOKVARJENIH OSEB, DRŽI SE JOŽI IN VERJAMEM, DA BOS NAŠLA SOPOTNIKA
anakondabox
15.05.2019, 11:22:29
+24
Ljubezen po domači gledam zelo redko, da se malo sprostim in nasmejim. Včasih 'izbranci', da jejo takšne komentarje, da ne veš ali bi se smejal ali 'kisal'. Posebej me je 'presunilo' besedilo, ko Jožica ni vedela katerega konja bi jahala. #moralistka
Intimnanega3
15.05.2019, 11:16:28
+119
Men je pa ona ful smesna. Sm se ful nasmejala. Seveda ji tudi jaz želim enga fajn prjatla
Jolly150
15.05.2019, 11:12:56
+166
Ona je ena taka zlata dusa. Zelim ji vso sreco.
Sanuka
15.05.2019, 11:04:13
+191
prijetna ženska, preprosta in ni zlobna..želim ti srečo in da bi spoznala ta pravega :)
Svetlobasrca
15.05.2019, 10:33:03
+206
Srečno, Jožica! Naj ti pride pravi nasproti.