Ljubezen po domače kandidati

Drago Kosmač

Ljubljana, 23. 06. 2021 07.59 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Drago je star 69 let in je upokojen. Ima 70 oljk in prideluje olivno olje. Sam si pere, lika in kuha, še posebej je ponosen na svojo paradižnikovo mezgo, ki jo skuha iz domačega paradižnika. Kuhati se je naučil od svoje mame, ki je bila kuharica. Najraje bi živel na Kanarskih otokih, kjer je zmeraj prijetna klima, na poročno potovanje pa bi odpotoval v Egipt.

Starost: 69 let
Poklic: upokojenec

ZAKAJ STE SE ODLOČILI SODELOVATI V ŠOVU?

Najprej se nisem odločil, potunkal me je prijatelj. Ko sem razmišljal, koga bi prijavil, sem prišel do tega, da nisem večen in samozadosten, lahko bi spoznal pravo osebo, ki ima enake ambicije kot jaz, se bova lahko dobila. Izgubiti nimam kaj!

KAKŠNO PARTNERICO SI ŽELITE NA KMETIJI?

Želim si ženske, ki ni ljubosumna, ki zna kaj opraviti in ni samo pred ogledalom. Jaz sem prišel iz mesta in se počasi učil kmečkih del. Vrta še dandanes ne znam pravilno urediti. Saj kaj posadim, celo paradižnikovo mezgo znam dobro narediti. Se učim. Dobro bi bilo, da bi oseba, ki bi prišla sem, znala kaj takega opraviti. Znam tudi oprati, zlikati, gre pa čas.

KAJ TRENUTNO NAJBOLJ POGREŠATE?

Trenutno še ne pogrešam ničesar. Sem samozadosten. Mi pa zmanjkuje časa. Potrebujem nekoga, da prevzame del dela, ki me okupira.

KAJ POČNETE ZA SPROSTITEV?

Oljke. Grem v gozd, na sprehod na Kraško planoto.

Drago Kosmač
Drago Kosmač FOTO: POP TV

NAJLJUBŠI LETNI ČAS?

Najraje imam pomlad, včasih sem oboževal zimo, saj sem veliko smučal in plezal. Ne maram vročine. Zame bi bili idealni Kanarski otoki.

IMATE KAK HOBI?

Zbiram znamke, značke, s tem se ukvarjam, ko sem utrujen ali pa je slabo vreme. Imam od 7.000 do 8.000 značk. Prav tako znamk.

KAJ NAJRAJE JESTE ZA ZAJTRK?

Pojem, kar je. Največkrat si naredim domača jajca. Moja mama je bila kuharica in je pol Gorice zrastlo ob njeni hrani. To mi je ostalo od nje. 

KAM BI ŠLI NA POROČNO POTOVANJE?

V okviru svojih zmožnosti. Mogoče Egipt, kolikor sem prebral o faraonih, se mi zdi, da sem bil tam že stokrat. Ampak tam še nisem bil. Zato bi to rad videl v živo.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
  • Prenosnik Lenovo
  • Garmin ura
  • Wasup sup deska
  • Mitsubishi klima
  • Hisense TV
  • Krovni

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

majazmaja2
16. 03. 2022 18.03
+4
Tega gospoda se mi zdi izjemno škoda. Najbolje bi bilo, da bi nagnal domov vse razen tiste uglajene in umirjene športnice. Sploh ne veš, katera od ostalih predstavlja večjo greznico.
periot22
09. 03. 2022 10.30
+0
Bodi vesel če bo ženska tvojih let ker mlade , lepe,in pridne ne boš dočakal!
majazmaja2
10. 08. 2021 12.59
+8
Temu pa res želim 'eno fajn' žensko. Zasluži si jo ...
komarec
23. 06. 2021 11.06
+20
Vsem poznani goriški rambo iz osamosvojitvene vojne za Slovenijo. Junak, ki so mu bila mar življenja vseh udeležencev v takratnem spopadu na mejnem prehodu Rožna Dolina. Človek z veliko začetnico. Velik poklon.
Simon Hreš?ak
28. 02. 2022 20.38
+3
Skupaj z mojim očetom sta bila takrat na meji 👍
deratizacija
01. 03. 2022 18.44
-1
Če bi bili na oni strani profesionalci in ne naborniki, bi bil ena izmed žrtev Rožne doline.
štof
21. 03. 2022 21.32
Pa kateri profesionalci, JLA je bila 4.vojska v Evropi, seveda če so merilo tone zastarelega železja