Ljubezen po domače kandidati

Mija Rovtar

Ljubljana, 23. 06. 2021 07.57 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Mija živi z mamo v 120 let stari hiši, ki je obdana z ogromnim vrtom. V oddajo se je prijavila, ker išče nova poznanstva. Če se bo zanetila kakšna iskrica, je ne bo pogasila. Želi si kavalirja, prijaznega možakarja vesele narave za romantične sprehode in dolge pogovore. Je preprosta ženska, ki se v prostem času ukvarja s športom, rada kuha in peče. Stara je 53 let.

Starost: 53 let
Kraj bivanja: Kočevje

ZAKAJ STE SE ODLOČILI SODELOVATI V ŠOVU?

Nova doživetja in nova poznanstva, če bo pa kaka iskrica, je pa ne bom pogasila. Naj se razplamti v velik plamen. Jaz bom taka, kot sem. Preprosta ženska.

KAJ BI DELALI, ČE SE NE BI UKVARJALI S KMETIJSTVOM?

Trenutno skrbim za svojo mamo, stara je 92 let. Fizično je zdrava, je pa dementna. Na trenutke se imava lepo, se imava radi. V redu nama je.

KAKŠNEGA PARTNERJA SI ŽELITE NA KMETIJI?

Želje so velike, strašne, če se bo uresničil vsaj delček, bom zadovoljna. Dobrosrčen, pošten, rad naj bi imel ljudi, pozoren, romantičen, kavalir. Da zna uživati v malih stvareh in je dober možakar. Ne bi imela mlajšega od sebe. Veseljak, ki se rad sprosti in kaj zapoje. Dobro bi bilo, da zna poprijeti za delo, ker imam veliko hišo, staro 120 let, in velik vrt.

KAJ TRENUTNO NAJBOLJ POGREŠATE?

Kakšne sprehode v dvoje, romantične pogovore, skupno kosilo, kavico. Da bi mi pomagal pri delu, a ga ne morem takoj matrati.

KDAJ JE NAJHUJE BITI SAM?

Imam veliko dela z mamo in nisem nikoli sama. Je pa težko v družbi parov in si sam. Greš v trgovino in si sam.

S KOM ŽIVITE?

Z mamo.

KAJ POČNETE ZA SPROSTITEV?

Ko mam čas, dvigujem uteži, se ukvarjam s športom. Rada kuham, kaj spečem. Družbena omrežja rada spremljam, kaj napišem. S prijateljicami klepetam po telefonu, prelistam kako revijo.

Mija Rovtar
Mija Rovtar FOTO: POP TV

KAM SE PODATE OB PROSTIH DNEVIH?

Prostih dni nimam, mame ne morem pustiti. Grem v Ljubljano, po trgovinah, se sprehodim po starem mestu. Uživam v preprostih stvareh.

NAJLJUBŠI LETNI ČAS?

Pomlad.

IMATE KAKO POSEBNO LASTNOST, KI BI JO RADI IZPOSTAVILI?

Rada pomagam ljudem.

KAJ NAJRAJE JESTE ZA ZAJTRK?

Za zajtrk si namažem kruh z domačo marmelado, popijem kavo. Rada pečem in kuham.

KAM BI ŠLI NA POROČNO POTOVANJE?

To bi se dogovorila z možem, rada imam romantične sprehode ob morju.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
  • Prenosnik Lenovo
  • Garmin ura
  • Wasup sup deska
  • Mitsubishi klima
  • Hisense TV
  • Krovni

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

majazmaja2
20. 03. 2022 16.49
+2
Verjetno se je prijavila zaradi samopromocije (da ji uspe ujeti kako večjo ribo, kot so tile v šovu) in dolgčasa. Ni pa cool od take gospe, da se tako razkazuje in izobeša svoje napol gole slike. Nisem fouš, deluje prizemljeno, postavo ima dobro, skratka super ženska, samo riti ji pa v njenih letih res ni treba razkazovati po TV-ju.
Rophton
23. 03. 2022 18.52
+1
Walter Pravicek
22. 08. 2021 10.37
+0
Tota Mija Rovtar ma navade kot jaz.Kavica z mlekecom,rama in marmelada.A zame je premlada,starih 65-75 ne obrajtam.Ko ji poveš cel roman življenja on de:v najino prijateljsto bom jaz dala moje telo!Ti boga!PRIDNE ROKE daj,nauči me delati z testom peči v pečici,ostalo bo že kakol.Moški na stroj,ki ga vklopiš po potrebi.Svoje staro telo, izmučeno pa le hrani zase!Odgovori Mije bodo marsikoga opogumili,ter jo bo poiskalBil sem nedavno v Ribnici,pa tudi skozi Kočevje se popeljem na Hrvaško,a kot rečeno vdovec je najbolje biti sam.
Rophton
23. 03. 2022 18.53
MESE?AR
15. 07. 2021 14.21
+4
Takšno bi tudi jaz imel ! Nerazvajeno z neumnostmi modernega časa.
Walter Pravicek
22. 08. 2021 10.38
+2