Ljubezen po domače kandidati

Milan Podgornik

Ljubljana, 24. 07. 2020 09.02 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Upokojen krojač, ki je delal v tekstilni tovarni. Kavalir, ki so mu všeč srčne ženske s pridnimi rokami. Zelo si želi partnerice, s katero bi si delil življenje. Želi si ženske, ki se ne bi upirala selitvi k njemu.

Starost: 67 let

Kraj bivanja: Trnovo pri Gorici

Šov spremlja že vsa leta in vedno se je želel prijaviti. Končno se je vse 'poklopilo' in oddal je svojo prijavo. Zelo se veseli sodelovanja in je ponosen na to, da je bil izbran. Skozi snemanja si želi spoznati nove ljudi, prijatelje in se zaljubiti. Pravi, da popolnega človeka ni, si pa želi, da bi bila njegova življenjska sopotnica srčna in pridna. Živi sam, najraje ima poletje, ne mara pa praznikov, saj so takrat vsi veseli. Vsi se pogovarjajo, kje in kdaj se bodo družili, on je pa osamljen doma. Je bivši krojač. Pere, kuha, pospravlja, šiva, dela na vrtu in v gozdu. Rad ima morje, predvsem pa ima rad vse 'poštimano'.

Milan Podgornik
Milan Podgornik FOTO: Jan Filip Jordan Frangeš

Zakaj si se prijavil v šov?

Že vsa leta ga z velikim veseljem spremljam in vedno sem si želel, da bi tudi sam sodeloval. Zdaj, ko se je možnost pokazala, sem bil zelo vesel, ko so me poklicali in izbrali.

Kaj pričakuješ od šova?

Želim si novih poznanstev, srečanj. Želim si ljubezni. Kaj bo pa čas prinesel, bomo pa videli.

Kakšna partnerica je zate popolna?

Popolnega človeka ni, niti partnerja niti partnerice. Predvsem si želim, da bi bila srčna in pridna. Meni primerna. Ko bo gledala oddajo, naj se postavi v mojo kožo in bo ugotovila, ali je primerna ali ne.

Živiš sam. Kdaj je to najtežje?

December, januar. Ko se vsi veselijo, prazniki so. Vsi si voščijo in praznujejo, jaz pa v duši nosim, da sem sam. Bolj ko si star, bolj občutiš samoto.

Kaj rad delaš v prostem času?

Zelo rad delam. Ampak da ne boste mislili, da samo delam. Sem strasten kolesar. Naredim po 50, 70 ali 100 kilometrov. Večkrat sem bil na različnih maratonih. Ampak mi časa zmanjkuje: vzdržuj hišo, peri, likaj, šivaj ... Na koncu zmanjka časa.

Kaj je tvoj adut? S čim bi osvojil žensko?

Predvsem, da si spoštljiv, srčen in glede na moja leta, moraš deliti kilometrino: tako ona z mano, kot jaz z njo.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
  • Prenosnik Lenovo
  • Garmin ura
  • Wasup sup deska
  • Mitsubishi klima
  • Hisense TV
  • Krovni

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

deejay2
30. 10. 2021 20.41
+2
Imam občutek, da bi on rad imel žensko, ki je stara nekje med 30 in 40.
PegySue
29. 07. 2020 14.05
-3
Moj favorit! Zanimiv,izviren,poseben,prijazen... Škoda,ker sem vezana.... ;)
metaloh
02. 10. 2021 17.56
+5
Proč od takega modela, zakaj pa misliš da je sam.Kot je rekel, potrebuje poslušno ,kuharico, disciplinirano.....pa smo že tam,kot v vojski...
Praškovarit
27. 07. 2020 11.06
+19
no tazga lahko pa samo iščeš. Upam, da najde kakšno žensko zase