7°C

Ljubezenska drama po strastnem zmenku, obupani Franc bo potreboval pomoč

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
AVTOR
Su.S. /
KOMENTARJI
3
Na dveh kmetijah se bo v nocojšnji oddaji Ljubezen po domače odvijala prava ljubezenska drama. Obupani Franc Jarc bo po pomoč odhitel k Metki Šeškar, na kmetiji Janeza Marna pa bo zavrelo, še preden bodo vse snubke prestopile prag njegove hiše.

Na kmetijah podeželskih junakov postaja vedno bolj napeto. Po strastnem zmenku Franca Jarca z Joži Lesiček se bo Anamarija Gorjup umaknila na samo. In Joži bo takoj jasno, koliko je ura: "Mislim, da je John Anamariji povedal čisto vse, kar sva imela včeraj na zmenku."

Franc bo čisto na tleh.
Franc bo čisto na tleh.FOTO: POP TV

Obupani Franc bo po nasvet pohitel k Metki Šeškar, ki ga bo najprej kregala, ker ni upošteval njenega nasveta. Nato pa bo le predlagala, naj poskrbi za Anamarijo, sama pa bo šla na njegovo kmetijo in poskusila pomiriti ostali snubki.

Na kmetiji Janeza Marna bo zavrelo že prvi dan
Na kmetiji Janeza Marna bo zavrelo že prvi danFOTO: POP TV

Na kmetiji Janeza Marna pa bo začelo vreti, še preden bodo vse snubke prestopile prag njegove hiše. Sabina Mlakar bo namreč prišla pred ostalimi, kar bo vznejevoljilo Katarino Vivodinac. Sabina se bo soočila z njo, to pa ne bo edini zaplet na Mirni na Dolenjskem.

Ne zamudite nove oddaje Ljubezen po domače nocoj ob 20. uri na POP TV ali že zdaj skočite naVOYO.

Pasica koronavirus oktober
Pasica koronavirus oktoberFOTO: 24ur.com