10°C

Maj se ni prijavil zaradi Jacqueline, gnala ga je gola radovednost

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
AVTOR
Su.S. /
KOMENTARJI
40
Mladi Maj Munih Krapež nam je zaupal, da je v Ljubezen po domače prišel po nove izkušnje in ne po srce Jacqueline Kale. Da bo sodeloval v oddaji, je najbližjim povedal šele po koncu snemanja. In njihova reakcija? Hihitanje.

Maj Munih Krapež še najbolj izstopa med snubci Jacqueline Kale. Mladenič iz Idrije je namreč za polovico mlajši od nje in bi lahko bil njen sin. Tega, da je med njima prevelika razlika v letih, se je zavedal že ob prijavi. Zaupal nam je, da v šov Ljubezen po domače ni šel s pričakovanji, da se bodo med njima spletle romantične vezi. Prijavil se je iz gole radovednosti: "Pismo sem napisal, a nisem imel nobenih namenov, da osvojim Jacqueline. V šov sem šel zaradi nove izkušnje, ker sem bil radoveden, kako oddaja nastaja."

Maj ni imel romantičnih namenov.
Maj ni imel romantičnih namenov.FOTO: POP TV

Idrijčan pravi, da je dolgo zbiral pogum, da bi novico zaupal svojim najbližjim. Maj: "Noni, mami in tistim, za katere sem vedel, da bodo oddajo gledali. Povedal sem jim šele, ko je bilo konec snemanja." In kakšen je bil njihov odziv, ko so ga videli v oddaji? Maj: "Smešno se jim je zdelo. Hihitali so se, tako kot se vi zdaj hihitate. Kaj pa bi rekli? Ker nisem take sorte moški, da bi se šel borit zanjo. Edino nona je bila potem malo presenečena, ker ji nisem povedal, kakšna razlika v letih je med nama." Podatek je takrat zamolčal: "Ker nisem hotel drame. Ampak je čisto v redu tako, kot se je zdaj razvilo."

Njegova reakcija, ko ga je Jacqueline presenetila z vabilom na zmenek, zato ne preseneča več. Maj prizna, da se je takrat prestrašil: "To je bila moja instinktivna reakcija, sem toliko mlajši od nje, prvega me je izbrala. Malo mi je bilo tudi neprijetno zaradi kamer." A je vseeno šel na zmenek, kjer je privolil v to, da bo od zdaj v oddajah vohunil za Jacqueline. Ostali snubci so namreč zelo zagreti zanjo, junakinja pa se želi prepričati o njihovih pravih namenih.

Majeva reakcija na vabilo na zmenek.
Majeva reakcija na vabilo na zmenek.FOTO: POP TV

Na vprašanje, kakšno mnenje si je ustvaril o Jacqueline, pa nam ni mogel podati konkretnega odgovora, saj je ni uspel prav dobro spoznati. Maj:"Mama je, prijavila se je v šov ... Ljudje lahko počnejo, kar koli hočejo. Zdi se mi v redu, a se nisva povezala in nisva vzpostavila prijateljskega odnosa."

Spremljajte bitko za srce Jacqueline Kale in vohuna Maja vsako nedeljo ob 20. uri na POP TV in že 24 ur prej naVOYO.

Pasica koronavirus oktober
Pasica koronavirus oktoberFOTO: 24ur.com