18°C

Branko je znova ostal brez Metke, Tamaro Korošec zamenjala Alenka

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min
AVTOR
Su.S. /
KOMENTARJI
7
V Ljubezni po domače na kavču bo ljubezenska popotovanja junakov podeželja letos budno spremljalo še več parov komentatorskih oči. Brata Hafner sta še bolj nabrusila svoja jezika, Doroteja Knehtl in Alenka Brezovšek bosta morda zakopali bojno sekiro, Branku Cveku pa so se podrli načrti.

Ljubezen po domače se vsak vikend vrača na POP TV, sveže epizode pa si lahko na VOYO ogledate en teden pred predvajanjem na televiziji.

Tudi v tej sezoni Ljubezni po domače na kavču, ki jo lahko en teden pred predvajanjem na televiziji spremljate tudi na VOYO, bosta z nami včasih groba, včasih smešna brata Jaka in Gašper Hafner. Šarmantni Branko Cvek je vlogo snubca iz preteklih sezon zamenjal s komentatorsko vlogo, namesto Metke Šeškar pa mu bo družbo na njegovo razočaranje delal Josip Drabik. Josip v smehu: “Brane ima v bistvu srečo, da je dobil mene zraven sebe, da bo vsaj približno vedel, za kaj gre pri tem šovu, ki ga gledava.Dorotejo Knehtl pa je presenetila Alenka Brezovšek. Druga o drugi v pretekli sezoni nista imeli najboljšega mnenja, zato imata odlično priložnost, da skupaj zakopljeta bojno sekiro.

Alenka je nadaljevala tradicijo Tamare Korošec in ob pogledu na Milana Podgornika Doroteji namignila: “Ta bi bil zate.” Skupaj sta nasuli nekaj komplimentov postavnemu Primorcu Davidu Krulčiču, a kmalu zatem ugotavljali, da je morda ženskar in pretirano samovšečen. Glede Miroslava Koširja je Doroteja dobila občutek, da išče mlajše dekle, Branku pa se je zdel preveč živčen. Gašper je sicer Miroslavu napovedal isto usodo, kot jo je doživel Franc Jarc. Mimogrede smo izvedeli tudi, da so bila edina pisma, ki jih je Gašper prejel v zadnjih dveh letih, položnice.

Dorotejo Knehtl je presenetila Alenka Brezovšek.
Dorotejo Knehtl je presenetila Alenka Brezovšek.FOTO: POP TV

Alenka je podvomila o tem, da sta Mihaela in Metka Krajnc v resnici kmetici. Težko si je predstavljala, kako s svojimi dolgimi nohti grebeta po zemlji, zbala se je tudi za živali: “To še kravo piči v oko.” Gašperju se je zdelo, da se ju moški malce bojijo: “Korošice sem že malo poskusil, samo tile sta pa res Korošici.” Josip pa je izjavil, da so Korošice ‘fejst’.

Branko je pričakoval Metko, dobil pa Josipa.
Branko je pričakoval Metko, dobil pa Josipa.FOTO: POP TV

Mitjo Rusa je Alenka ocenila kot moškega, ki se druži samo s prijatelji, popiva in igra nogomet: “In potem seveda nobena ženska ne bo z njim.” Ob pogledu na druščino šaljivcev v roza krilih pa se je zelo zabavala. Gašperja je zmotila Mitjeva izjava, da naj bodo ženske lepe: “On je pa res alpski cvet ... Jaz bi pa rad lepo, pa mlado, pa da me bo rihtala. Ja, saj si toliko star, da ti bo čez 15 let plenice gor dajala.” Alenka je nato nazdravila na to, da bi kljub krilcu našel dekle zase.

Doroteji se je Milan zdel romantičen in urejen moški. Imela je občutek, da bo lepo skrbel za svojo izbranko in jo razvajal. Alenki se je zdel starejša različica Davida, sumila pa je, da je nekaj narobe z njim, ker je še vedno samski. Josip je opazil, da je Milan precej samozavesten, glede Francija in Danice pa je menil, da nikakor ne sodita skupaj.

Brata Jaka in Gašper Hafner
Brata Jaka in Gašper HafnerFOTO: POP TV

Na koncu je Branko le izvedel, da mu Metka ne bo delala družbe na kavču, saj je ena izmed snubk v oddaji. Čigava snubka je in kdo so še ostali ljubezni željni fantje in dekleta, ki bodo poskušali osvojiti srca junakov podeželja? Ne zamudite nove oddaje Ljubezen po domače v soboto ob 20. uri na POP TV.

Ekskluzivni predogled oddaj Ljubezen po domače na VOYO.
Ekskluzivni predogled oddaj Ljubezen po domače na VOYO.FOTO: POP TV