2°C

Mojca o domnevno vroči noči: Z Janezom sva se samo smejala, nič drugega

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 4 min
AVTOR
Su.S. /
KOMENTARJI
33
Mojca Lubej, ki je vstopila v bitko za srce Janeza Marna, njegovim snubkam ne zameri hladne dobrodošlice. Vroča noč naj bi zrastla na zeljniku bujne domišljije. Pravi, da sta se z junakom podeželja samo šalila, se smejala in imela tudi ‘malo globlje debate’.

Mojco Lubej smo spoznali že v eni prejšnjih sezon Ljubezni po domače. Takrat se je borila za srce Mihaela Kasaša, a je junak podeželja ni povabil na svojo kmetijo. Prišla pa je na kmetijo Janeza Marna, o katerem si je ustvarila lepo mnenje. Mojca: "Janez je zelo v redu človek, je preprost in pošten." Ker pa je nepričakovano vstopila v bitko za njegovo srce, so bila njegova dekleta kar malce ljubosumna, predvsem Sabina je presenetila s svojimi izjavami. Mojco je primerjala z bagrom, ko je Janeza želela odpeljati na pogovor na štiri oči, pa je zahtevala, da jih mora vprašati za dovoljenje. A Mojca ji tega ne zameri: "Sabina je tudi zelo v redu ženska. Ne vem, če je bila res ljubosumna, lahko, da je ljubosumnost samo igrala. (smeh) Glede na to, da načeloma sprejmem človeka takega, kot je, njenemu obnašanju dejansko nisem namenila nobene pozornosti. Jaz vse to jemljem kot šov in prav je tako. S Sabino sva v zasebnem življenju prijateljici in komaj čakam, da se zopet vidiva. Tudi z Danico ohranjam stike. Z ostalimi se slišim občasno. Upam, da nam bo okoli novega leta dano, da se vse tri srečamo. Morda pa celotna ekipa, kaj veš?"

Mojca je s svojim prihodom presenetila Janeza in njegove snubke
Mojca je s svojim prihodom presenetila Janeza in njegove snubkeFOTO: POP TV

Dokaz, da Sabini prav nič ne zameri, lahko najdete tudi na njenem Facebook profilu, kjer je ob svojem imenu v oklepaju zapisala ‘Bageristka’. Mojca v smehu: "To je maslo moje hčerke. Ko smo z njo in skupnim prijateljem gledali moje prvo pojavljanje v oddaji, smo dobesedno jokali od smeha, ona pa je v šali predlagala, naj si na Facebook naložim fotografijo bagra in dodam vzdevek Bageristka. Danes je prišlo do realizacije tega in že ves dan se z raznoraznimi ljudmi smejim na to temo. Življenje je lepo, samo treba si ga je narediti lepega. Pa ni pomembno, kaj se okoli tebe dogaja."

In prvo noč na Janezovi kmetiji je bilo po Sabininih besedah dogajanje precej pestro. Izjavila je namreč, da je iz spalnice slišala glasne zvoke, zato je zjutraj šla preverit, če je postelja še cela. Danica je povedala, da sta bila intimna, tudi komentatorjem na kavču se je zdela sumljivo nasmejana. Zato nas je zanimalo, kaj se je dogajalo tisto noč in kaj sta slišali Sabina in Danica. Mojca: "Sabina krikov iz spalnice ni mogla slišati, ker je v spalnici spala ona. (smeh) Jaz sem spala na kavču v dnevni sobi. Danica je spala s Sabino v sobi, v kateri načeloma spi Janez. Kar se tiče komentatorjev na kavču, pa en lep pozdrav Gašperju in Jaki. (smeh) Upam, da ju kdaj spoznam, ker sta zelo, zelo zabavna. Ne vem, kaj določeni ljudje štejejo za intimnost. Janez je res spal tam, kjer sem spala jaz ... Ampak nisva imela nič. Razen tega, da sva se vso noč šalila in se smejala, pa tudi malo bolj resno pogovarjala, se ni zgodilo prav nič posebnega. Nisva seksala, če vas to zanima. (smeh) Sva se pa ogromno pogovarjala, tudi malo globlje debate sva imela, kajti on je to potreboval. In jaz tudi. On živi sam, njegova hiša je precej ven iz vasi in včasih potrebuje nekoga, da se mu izpove. Tukaj pa smo zaradi tega, da si pomagamo. Je tako? Saj smo vsi ljudje. In vsak od nas kdaj pa kdaj potrebuje pogovor ali lepo besedo. Glede na to, da sem jaz med drugim na svetu zaradi tega, da ljudi poslušam in jim pomagam, pa ne vidim v tem nič slabega. Nasmejana sem pa načeloma vedno. Le zakaj bi se grdo držala, če mi je bilo pa na snemanju všeč?"

Mojca pravi, da sta z Janezom imela samo malo globlje pogovore
Mojca pravi, da sta z Janezom imela samo malo globlje pogovoreFOTO: POP TV

Ne zamudite pestrega dogajanja na kmetijah podeželskih junakov v Ljubezni po domače. Odslej na sporedu vsako soboto in nedeljo ob 20. uri na POP TV, takoj zatem pa Ljubezen po domače na kavču. Vsaka oddaja je 24 ur prej na voljo naVOYO.

Pasica Ljubezen po domače ob sobotah in nedeljah

Koronavirus pasica november