16°C

Ne zamudite predstavitvene oddaje 5. sezone Ljubezni po domače

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
AVTOR
Su.S. /
KOMENTARJI
6
Tanja Postružnik Koren je prepotovala Slovenijo, zato da bi lahko gledalci bolje spoznali osem junakov podeželja, željnih ljubezni. Ne zamudite predstavitvene oddaje 5. sezone Ljubezni po domače na POP TV nocoj ob 20.00!

Na POP TV nocoj že petič pričenjamo posebno ljubezensko misijo – osmim izbranim kmetom in kmeticam bomo pomagali poiskati partnerja. Ob 20. uri se bo začela oddaja, v kateri nam bo Tanja Postružnik Koren predstavila letošnje kandidate in skupaj z njimi držala pesti, da dobijo čim več ljubezenskih pisem ter s tem vstopnico v novo sezono.

Z nepogrešljivim nasmehom na novo ljubezensko misijo.
Z nepogrešljivim nasmehom na novo ljubezensko misijo.FOTO: POP TV

Spoznali boste šest podeželskih kavalirjev in dve prav posebni dami. V Strunjanu bo hrepeneča srca nagovoril 32-letni David Krulčič, v Trnovem pri Gorici bo vsem damam nazdravil urejen 67-letni gospod Milan Podgornik. V Polšniku, v osrčju Slovenije, bo veselo v družbi 71-letnega Miroslava Koširja, v Zrečah bo Tanjo pogostil 32-letni Miha Pevec. V Ribnici je na trnih 41-letni vsestranski Mitja Rus, v Stahovici pa 47-letni kmet in gozdar Franci Kemperl.

Nocoj se bo gledalcem POP TV predstavilo 8 izbrancev
Nocoj se bo gledalcem POP TV predstavilo 8 izbrancevFOTO: POP TV

Obe junakinji, ki se bosta predstavili gledalcem POP TV, pa prihajata iz Koroške in živita pod isto streho, na visokogorski ekološki kmetiji, nista pa običajni kmetici. Prva je 24-letna Mihaela Krajnc, druga pa njena teta, 32-letna Metka Krajnc. Sta najboljši prijateljici, ki imata enak okus za moške, zato bo na Krajnčevi kmetiji zagotovo zelo pestro.

Tanja bo obiskala tudi junaka četrte sezone Damjana in izbranko Barbaro, ki bosta kmalu zibala.
Tanja bo obiskala tudi junaka četrte sezone Damjana in izbranko Barbaro, ki bosta kmalu zibala.FOTO: POP TV

Ne zamudite predstavitvene oddaje 5. sezone Ljubezni po domače nocoj ob 20.00, v nedeljo ob 20.00 pa že prvo epizodo 5. sezone! Prvo oddajo si že lahko pogledate na VOYO kjerkoli in kadarkoli. 

Kdo bo to jesen iskal ljubezen? Tekmovalce spoznajte v spodnjem članku:

PREBERI ŠE
Predstavljamo kandidate 5. sezone šova Ljubezen po domače

Ljubezen po domače
Ljubezen po domače