LJUBEZEN PO DOMAČE

Odprla je svoje srce in se mu povsem razgalila

Velenje, 22.05.2019, 9:01 | Posodobljeno pred 4 leti

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Miha Božič je povsem očaral in začaral Anico Prebejšek iz Loke pri Zidanem Mostu. Na zmenku se je kar topila, mu zaupala nekaj žalostnih podrobnosti iz svojega ljubezenskega življenja in mu zagotovila, da bo zanj naredila vse. Oglejte si zmenek, ki ga v oddaji Ljubezen po domače ne boste videli.

Miha Božič je s svojimi globokimi rjavimi očmi in širokim nasmeškom pravi magnet za dekleta. Če je Barbara morda malce bolj zadržana, pa Ksenja in Anica ne skrivata, da bi si želeli biti v njegovem objemu. Tokrat je na svoj račun, torej na zmenek z njim, prišla delovna Anica, ki je prepričana, da bo postala ena od finalistk v boju za njegovo srce.

Ob Mihu se je kar topila.
Ob Mihu se je kar topila.FOTO: POP TV

O tem, da je povsem zagledana v Miho, zgovorno pripovedujejo njeni komplimenti in obljube, da bi zanj naredila vse. Zaupala mu je, da še ni imela resne zveze, da je ni nihče peljal na romantične kraje, njemu pa je bilo v veselje, da jo lahko osrečuje. Povedala je, da se bo zanj borila do konca, saj meni, da je v nasprotju z moškimi, ki so jo samo izkoriščali, on pravi zanjo. Miha se zaveda, da si Anica nadvse želi ostati na njegovi kmetiji, a bo o tem še razmislil.

Anica bi naredila vse za Miho.
Anica bi naredila vse za Miho.FOTO: POP TV

Oglejte si zmenek, poln iskrenih izpovedi, in ne zamudite Mihove odločitve v petek ob 20. uri na POP TV. Ekskluzivna enodnevna predpremiera oddaj Ljubezen po domače na VOYO.

Ljubezen po domače
Ljubezen po domače

Namizna aplikacija Internet Explorer odhaja v pokoj

Zagotovite si nemoten vstop v svet aktualnih novic in jo nadomestite z najnovejšo verzijo Chromea, Firefoxa, Safarija ali Microsoft Edgea.