0°C

Tamara o Alenu: Če ga bo ona odslovila, lahko kar k meni pride

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
AVTOR
Su.S. /
KOMENTARJI
36
Tamara Korošec je izjavila, da lahko Alen pride k njej, če ga bo Metka Krajnc izločila. Težava je v tem, da ga bo Doroteja Knehtl morda prej pojedla, a ne za Alenko, ki meni, da ima profesor rad reševanje problemov v postelji z dvema neznankama.

Doroteja Knehtl je končno dočakala prihod "svojega" profesorja, ki pa se ji je zdel nekako drugačen. Alenka Brezovšek: “Energija, ko je Doroteja zagledala profesorja, je bila nora. Kot da bi zagledala svojega največjega idola.” Skupaj sta ocenili, da druga dva Metkina kandidata nimata možnosti. Metka Šeškar se je strinjala, da je lep moški. Janezu Reberniku se je Metka zdela bolj nasmejana, Alenka pa je celo opazila iskrice v očeh. Vsako oddajo Ljubezen po domače in Ljubezen po domače na kavču si lahko že en teden prej ogledate na VOYO.

Janez si je dal "tetovirati" Tamarino ime.
Janez si je dal "tetovirati" Tamarino ime.FOTO: POP TV

V nadaljevanju oddaje je Doroteja pogrešala malo več akcije, ker ni vedela, kaj naj komentira. Doroteja: “Drugače imam rada romantiko, da ne bodo mislili, da sem neromantična oseba, ampak na televiziji rada gledam akcijo, kreganje.” Alenka jo je dražila: “Si že živčna? Že komaj čakaš na profesorja?” Doroteja: “Boljše ga je gledati. Veš, kako je top. Pojedla bi ga.” Alenka se je šalila, češ da ima profesor rad reševanje problemov v postelji z dvema neznankama.

Doroteja bi pojedla Alena.
Doroteja bi pojedla Alena.FOTO: POP TV

Alenki in Doroteji se je zdelo, da je Metki žal, ker je Denis izkoristil zlato karto, saj si je verjetno želela zmenka z Alenom. Janez je dvomil, da bi profesor delal na kmetiji, Tamara Korošec pa je dodala: “Če ga bo ona odslovila, lahko kar k meni pride.” Josip Drabik je povedal, da ga je treba nagnati v hrib: “Pa se bo takoj videlo, ali je navaden mestni škric ali zna še kaj drugega razen šarmirati.”

Alen bi lahko prišel k Tamari, če ga bo Metka izločila in ga Doroteja ne bo pojedla.
Alen bi lahko prišel k Tamari, če ga bo Metka izločila in ga Doroteja ne bo pojedla.FOTO: POP TV

Gašper Hafner in Janez sta bila prepričana, da se Danica ne bo preselila na Francijevo kmetijo. Tamara se je pritožila: “Mogoče bi marsikatera punca ostala pri kmetovalcih, če vi ne bi razmišljali tako kot pred 120 leti.” Janez je ob tem pohvalil Tamaro, ki je, ko je prišla k njemu na obisk, šla takoj pomagat v hlev. Gašper: “Samo zaradi tega je ni treba na morje peljati.”

Veselje med ogledom neformalne poroke
Veselje med ogledom neformalne porokeFOTO: POP TV

Med ogledom poroke sta Metka in Branko Cvek nazdravila s šampanjcem. Janez je namesto pijače potreboval objem, saj ga takšni trenutki ganejo. Alenka in Doroteja sta zaploskali in nista mogli zadržati solz, Gašper pa je razkril, da je bil na vseh porokah do trenutka privolitve že dobro pijan.

Ljubezen po domače in Ljubezen po domače na kavču sta na sporedu vsak petek in soboto na POP TV.  Vsako oddajo si lahko že teden dni prej ogledate na VOYO.

Ljubezen po domače