-3°C

Predstavljamo Nano Kotnik, ki vstopa v bitko za srce Damjana Šalamuna

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min
AVTOR
Su.S. /
KOMENTARJI
27
Snubke Damjana Šalamuna ne vedo, da so v bitki za njegovo srce dobile novo konkurentko. Nana Kotnik pravi, da je kot električna strela, polna pozitivne energije, pri moških pa sta ji pomembna srce in duša.

Za začetek se predstavi gledalcem Ljubezni po domače. Kaj bi povedala o sebi?

Moje ime je Suzana, ampak skoraj vsi me kličejo Nana in se raje tako tudi predstavim. Živim v Mislinji in štejem 36 let. Po poklicu sem frizerka, trenutno pa opravljam delo prodajalke v točilnici parfumov. Sebe bi opisala kot električno strelo, polno pozitivne energije. Prijatelji pravijo, da sem hiperaktivna. Sem pozitivna, delavna in komunikativna oseba. Rada imam mir in sproščeno življenje. Za sabo imam dovolj razburkanih scenarijev. Ne kompliciram in ne maram konfliktov. Moram pa priznati, da znam biti tudi eksplozivna in jezikava. To štejem med svoje slabe lastnosti, ker me je moj dolgi jezik velikokrat drago stal. Se trudim, ampak včasih se zgodi, da jezik prehiti razum.

Nana Kotnik vstopa v bitko za srce Damjana Šalamuna.
Nana Kotnik vstopa v bitko za srce Damjana Šalamuna.FOTO: osebni arhiv

Jože Rožen iz Ljubezni po domače na kavču je povedal, da te pozna. Se tudi ti spomniš njega?

Aaa, Jože? Pred leti sem delala v Kotljah kot frizerka in sem ga strigla. Je pa tudi zahajal v lokal, kjer sem pomagala kot natakarica. Faca je, res, tak veseljak. Žal mi je, da v oddaji ni bilo kakšne primerne kandidatke zanj. Ga bo treba še enkrat prijaviti. (smeh)

Kakšnega partnerja iščeš oziroma kakšen bi bil tvoj sanjski moški?

Kar se tiče partnerja? Hja ... Izpustimo vse te pravljice o princih in vse telenovele o sanjskih moških. Ne iščem partnerja, ker ko ga iščeš, ga ne najdeš, vsaj tega, kar si želiš, ne. Prepustiti se je treba toku življenja, delati v prvi vrsti na sebi in osebnem zadovoljstvu. Moje mišljenje je, da to, kar oddajaš, tudi privlačiš. Govorim iz lastnih izkušenj iz preteklosti. Zato pa se je treba izpopolnjevati, izoblikovati najboljšo različico sebe, najti srečo v sebi in potem jo boš našel tudi v drugih. Jaz vem, da sem vedno iskala to, česar sama nisem bila sposobna dati. Ne govorim o zunanjosti. Ta je seveda pomembna, ker ti mora biti oseba simpatična oziroma te mora privlačiti, ampak potem vsekakor prevladajo vse druge lastnosti. Srce in duša sta pomembna, to, kar je očem nevidno. Je pa pomembno, da si odprt do novih poznanstev, ker lahko na dolgi rok prav na tej poti spoznaš svojega ‘sanjskega partnerja’.

Kako to, da si šele zdaj vstopila v bitko za srce Damjana Šalamuna?

Zaradi službe se nisem mogla udeležiti skupnega srečanja v Štanjelu, ustvarjalci Ljubezni po domače pa so mi dali možnost, da se pridružim naknadno.

Damjanova dekleta ne vedo, da so dobila novo konkurentko.
Damjanova dekleta ne vedo, da so dobila novo konkurentko.FOTO: POP TV

Si predstavljaš življenje na Damjanovi kmetiji? Ali obvladaš kmečka opravila?

Damjan nima klasične kmetije, saj se ukvarjajo samo s čebelarstvom. To delo mi sicer ni kaj dosti znano, sem pa od 5. leta dalje živela na kmetiji, tako da mi kmečka opravila niso tuja.

Za konec: kakšno je tvoje mnenje o Damjanovih dekletih?

Glede ostalih kandidatk bi težko na prvo žogo ocenila, katera je najprimernejša zanj. Videli bomo, katera se bo po Damjanovem mnenju najbolje izkazala ...

Ne zamudite nadaljevanja Ljubezni po domače v nedeljo ob 20. uri na POP TV, takoj zatem pa novost letošnje sezone, Ljubezen po domače na kavču. Oboje že 24 ur prej naVOYO.

 

Koronavirus pasica november
Koronavirus pasica november