-2°C

Tamara in Doroteja si skočita v lase: Ti boš pametna!

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
AVTOR
Su.S. /
KOMENTARJI
25
Tamara Korošec in Doroteja Knehtl imata še nekaj neporavnanih računov iz sezone Ljubezni po domače, v kateri sta se skupaj borili za srce Renata Lužarja. Vroče pa ni bilo samo na njunem kavču.

Gašperju je všeč Lilijana

Gašper Hafner je v tokratni Ljubezni po domače na kavču delil komplimente nežnejšemu spolu. Za snubko Franca Jarca je povedal: “Ta Joži je meni taka carica.” Zagledal pa se je v snubko Janeza Rebernika: “Meni je pa tale Lili tako všeč.” Kasneje je povedal še, da mu je všeč tudi Damjanova snubka Janja, a ne tako zelo kot Lilijana.

Uročeni Gašper
Uročeni GašperFOTO: POP TV

Tamara bi Janezu plačala pivo

Komentatorjem se je zdelo sumljivo, ko je Alenka začela govoriti čez svojo prijateljico Darjo. Doroteja Knehtl je bila kritična: “Je že pokazala svoj pravi obraz.Tamara Korošec je napovedala, da bo rivalstvo med dekleti vedno večje, Teja Rožen pa je ocenila, da bi si Janez zaslužil “eno tako ostro, da ga na realna tla postavi”. Tamara se je nato prijela za glavo, ko je Janez povedal, da rad pogleda za vsako punco in je morda res ženskar. Tamara: “Bravo! Enkrat v življenju je en priznal.” Napovedala je, da ga bo kontaktirala in mu plačala pivo.

Tejo je zabaval tudi njen oče Jože.
Tejo je zabaval tudi njen oče Jože.FOTO: POP TV

‘Jaz ne bi ostala’

Ko je Damjan Šalamun na kmetiji obdržal Moniko, je Tamara izjavila: “Jaz ne bi ostala. Jaz bi rekla: “Veš, kaj? Kar kolega mi zdaj pripelji.” Gašper: “Jaz bi vse poslal domov, pa bi traktor obdržal.” Ko pa je Damjan na koncu izločil Janjo, so bili začudeni vsi razen Teje, saj se ji je kandidatka zdela neiskrena.

Tamara in Doroteja sta razčiščevali.
Tamara in Doroteja sta razčiščevali.FOTO: POP TV

Tamara napade Dorotejo

Ko je Joži začela spraševati Anamarijo o tem, kaj sta s Francem počela na izletu, se je Doroteja razjezila: “Kdo si ti, da ti bo polagala račune?” Tamara: “Ti boš pametna! Ti si mene pri zajtrku pol ure v depresijo spravljala, kaj sem jaz delala z njim (Renatom). Kaj je s tabo?!” Doroteja pa se je branila, češ da sedaj razmišlja drugače. Več pa v priloženi videovsebini.

Ljubezen po domače po novem vsako soboto in nedeljo ob 20. uri na POP TV, takoj za tem pa Ljubezen po domače na kavču. Vsaka oddaja 24 ur prej naVOYO.

Pasica Ljubezen po domače ob sobotah in nedeljah

Koronavirus pasica november