Tamara in Renato razdrla zaroko: Žal so se najine poti razšle

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
AVTOR
A.R.
KOMENTARJI
55
Tamara Korošec in Renato Lužar, ki sta ljubezen našla pred televizijskimi kamerami v oddaji Ljubezen po domače, sta se razšla. Novico nam je potrdila Tamara, ki je priznala, da je bilo to njeno prvo resno razmerje.

"Ja, res je. Bilo je lepo, ampak žal so se najine poti razšle. To je bila moja prva resna veza. Tudi njegova. Oba sva se veliko naučila. Predvsem pa mi bo vedno ostalo v spominu način, kako sva se spoznala," je za 24ur.com novico o razhodu potrdila Tamara Korošec. Dodala je še, da se je z novim letom njun odnos ohladil in da je šlo vse samo še navzdol. Na vprašanje, ali je bila odločitev, da se razideta, obojestranska, pa nam je odgovorila: "Recimo, da je bila."

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Tamara Korošec in Renato Lužar sta se spoznala v priljubljeni oddajiLjubezen po domače, v kateri se je tudi rodila njuna ljubezen. Ves čas njune zveze je bila Tamara prepričana, da so televizijske kamere dodale poseben čar njunemu razmerju. A žal se je njuna pravljica po dobrih dveh letih končala.

Zdaj sicer že nekdanja zaljubljenca sta nam na začetku lanskega leta potrdila, da sta zaročena in da se bosta še istega leta sprehodila do oltarja. Ker sta se potem lotila prenove stanovanja, sta poroko dala na stranski tir, saj je bil zanju to prevelik finančni zalogaj.

Tamara in Renato sta se po dobrih dveh letih zveze razšla.
Tamara in Renato sta se po dobrih dveh letih zveze razšla.FOTO: osebni arhiv