22°C

Tamara Korošec o Renatovem novem dekletu: Rečem lahko samo, da je prava mačka

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
AVTOR
Su.S. /
KOMENTARJI
38
Tamara Korošec je v oddaji Ljubezen po domače na kavču izjavila, da je samska zaradi varanja. Zanimalo nas je, ali je njena izjava letela na nekdanjega zaročenca Renata Lužarja in kaj si misli o njegovi novi izbranki, Patti.

Tamaro Korošec in Renata Lužarja je združila oddaja Ljubezen po domače. Ko je že kazalo, da bodo prvič pri nas paru iz šova zazvonili poročni zvonovi, sta razdrla zaroko in se dokončno razšla. O razlogih za konec zveze, ki je bila polna vzponov in padcev, nista želela govoriti, slišali smo lahko le to, da je bilo "lepo, dokler je trajalo".

Tamara ob Doroteji v Ljubezni po domače na kavču
Tamara ob Doroteji v Ljubezni po domače na kavčuFOTO: POP TV

Zato so zvesti gledalci šova med spremljanjem novosti letošnje sezone, Ljubezni po domače na kavču, ob Tamarini izjavi, da je samska zaradi varanja, zastrigli z ušesi. Ali je izjava letela na Renata oziroma tudi na Renata? Tamara pojasnjuje: "Ne bom rekla, da so vsi moški enaki, ampak večina pa je takšnih, da jih hitro kaj zamika, zato sem to rekla. Malo v šali, malo zares. Glede Renata pa ne bi nič komentirala."

In če je Tamara "srečno samska", kot pravi, pa je Renato našel srečo v objemu novega dekleta. Svoje ljubezni Patti ne skriva in jo je že ponosno predstavil na Facebooku. Tamara je še ni spoznala, in kot kaže, je tudi nikoli ne bo, saj z Renatom nista več v stikih, videla pa je fotografije, ki jih je iskreno komentirala: "Rečem lahko samo, da je prava mačka."

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Novi komplimenti, pa tudi kritične opazke komentatorjev iz Ljubezni po domače na kavču vnovič prihodnjo nedeljo takoj po Ljubezni po domače na POP TV in 24 ur prej naVOYO.

Ljubezen po domače na kavču
Ljubezen po domače na kavčuFOTO: POP TV