Tomaž Bizjak in Kaja Kočevar o svoji zvezi: skupaj živita že štiri mesece

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
AVTOR
K.D. /
KOMENTARJI
109
Tekmovalec zadnje sezone Ljubezen po domače, ki smo jo spremljali lansko leto, v šovu ni imel sreče, da bi našel dekle svojega življenja. Jo je pa našel kasneje, le nekaj mesecev po končanem snemanju je spoznal Kajo.

Ugibali smo že, če sta Tomaž Bizjak iz Ljubezni po domače in Kaja Kočevar, youtuberka, znana kot Kaya Solo, par. Zdaj sta v najnovejšem videu povedala, da sta zaljubljena in da že živita skupaj. "Že od novega leta živiva skupaj. Mislim, nisva na svojem, živiva pa skupaj," je v videu povedala Kaja, ki je skozi pripoved dala vedeti, da sta pri Tomažu doma v Goriških brdih. 

Načrtujeta selitev v lasten dom.
Načrtujeta selitev v lasten dom.FOTO: Youtube

Par je v videu odgovarjal na različna vprašanja Kajinih sledilcev, med drugim tudi, kaj je Tomažu všeč na Kaji in kaj njej na njemu. Tomaž je povedal, da ga je Kaja osvojila z nasmehov, on pa njo z iskrivimi očmi. In kdaj sta vedela, da sta zaljubljena? "Iskrica pa je preskočila na celjskem gradu," je povedala Velenjčanka. Sodeč po objavah na Instagramu je to bilo konec avgusta.

Kaja je povedala, da je o preteklih vezah vedno govorila odprto, objavljala skupne fotografije in na YouTubu objavljala videe, sledilce obveščala, kaj se dogaja. "Prej sem vedno odkrito govorila o razmerjih," je povedala in dodala, da je Tomaža na začetku malce skrivala: "Zdaj pa sem prepričana, da je to to." Povedala sta, da načrtujeta skupno življenje in da bi se rada preselila v svojo hišo.