5°C

Uroš po slovesu od Mihaele: Sploh ne vem, zakaj me ni nagnala že prej

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
AVTOR
Su.S. /
KOMENTARJI
23
Uroš Bilban pravi, da je bilo slovo od Mihaele Krajnc zanj bolj čustveno, kot je bilo morda videti v oddaji Ljubezen po domače. Junakinje podeželja od takrat ni videl v živo, v njegovo življenje pa je vstopilo drugo dekle.

Simpatičnega Uroša Bilbana bomo zvesti gledalci Ljubezni po domače – vsako oddajo si lahko že teden prej ogledate na VOYO – kar malce pogrešali. Resda je na prvem hitrem zmenku na Mihaelo Krajnc želel narediti frajerski vtis, a je v nadaljevanju pokazal svojo humoristično plat in z zabavnimi domislicami in izjavami popestril vsako oddajo. Pokazal je tudi pripravljenost do dela in svoje kulinarične sposobnosti, obenem pa veliko srce, ki se je med snemanjem v resnici ogrelo za junakinjo podeželja.

'Štrudelj' zmenek
'Štrudelj' zmenekFOTO: POP TV

Ko se je s pesmijo na ustih oddaljeval od Mihaeline kmetije, je bil videti pomirjen in dobre volje, toda v njegovi duši se je odvijala druga zgodba. Uroš: “Slovo od Mihaele je bilo zame izredno čustveno, a se to ni opazilo, vsaj mislim tako. Z njo mi je bilo zelo lepo in sem jo po svoje vzljubil.” Pravi pa, da je vedel, da bo izpadel: “Ker nekdo pač mora … Če sem odkrit, sploh ne vem, zakaj me ni nagnala že prej. Ima veliko potrpljenja in tolerance.” Kljub takšnemu razpletu pa izkušnjo s snemanjem Ljubezni po domače odločno opiše z eno besedo: “Uspešno!

Novo poglavje v življenju, nova pričeska
Novo poglavje v življenju, nova pričeskaFOTO: Facebook

Njegova napoved, da se bosta z Mihaelo še srečala, se zaenkrat ni uresničila. Uroš pravi, da jo sicer pogreša, toda v tem času je v njegovo življenje vstopilo drugo dekle. Zato nas je Ljubljančan za konec razveseli z izjavo: “Sedaj imam svojo ljubezen. Samo to, ker imena, starosti in spola svoje boljše polovice ne bom zaupal. Vsaj za publiko ne. Zaradi naju.”

Ljubezen po domače je na sporedu ob petkih in sobotah ob 20. uri na POP TV. Vsaka oddaja je že teden dni prej na VOYO.

Ljubezen po domače