Vesna Šošterič o prepoznavnosti: Fačuzi ni pozabljen

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min
AVTOR
Katja Dobrijević /
KOMENTARJI
50
Po dolgem času smo se spet pogovarjali z Vesno, tekmovalko druge sezone šova Ljubezen po domače. Povedala nam je, ali je samska ter kako je s prepoznavnostjo. Jo ljudje še prepoznajo na ulici?

Za vse, ki si želijo, da jih obišče naš kupid, pa imamo odprto prijavnico, kjer se lahko prijavijo v novo sezono oddaje Ljubezen po domače. 

Vesna Šošterič je ena tistih tekmovalk, ki se je ljubiteljem šovaLjubezen po domače, vtisnila v spomin. S svojim smehom, svojimi izjavami in željo po ljubezni smo si jo zapomnili kot eno najbolj srčnih tekmovalk. V šovu je sicer za končno potovanje izbrala Joška, a iz te moke ni bilo kruha, kasneje sta postala par z Miho Rebrnakom. A tudi ta ljubezen je splavala po vodi.

Čeprav je izbrala Joška in bila kasneje v zvezi z Miho, je danes spet samska.
Čeprav je izbrala Joška in bila kasneje v zvezi z Miho, je danes spet samska.FOTO: POP TV

Še vedno išče sorodno dušo

"Trenutno nimam moškega. Ga pa še vedno iščem," je povedala za 24ur.com, medtem ko je, kot nam je povedala, obirala češnje: "Kakšnega bi? Ja, idealnega! Takšnega, da ima srce in da zna delati. Takšnega, da me pelje tudi ven. Preprostega."Vseeno pa je dodala, da v moškem išče nekoga, ki ga pred njo ni sram, ki je, kot se je izrazila 'ta pravi dec'.

PREBERI ŠE
Jože Mastnak iz Ljubezni po domače še vedno samski, zavrnila ga je tudi Vesna

Ker nam je Jože Mastnak povedal, da je želel Vesno povabiti na zmenek in da ta ni bila zainteresirana, smo za komentar prosili tudi njo. "Ja, to je bilo takrat, ko smo snemali. Ampak sem mu rekla, da imam jaz svoje prijatelje, ki so se prijavili, on pa svoje 'frendice'. Je povedal, da ni zadovoljen z ženskami, ki so se prijavile, da se v nobeno od njih ne bo mogel zaljubiti." 

Vesna in Miha: ljubezen, ki ni trajala dolgo.
Vesna in Miha: ljubezen, ki ni trajala dolgo.FOTO: Miro Majcen

'Z Miho je konec, ni šlo. Žal pa mi je za Jožkom.'

Čeprav je bila po končani drugi sezoni v zvezi z Miho, danes pravi, da bi bila vesela, če bi ji Joško dal še eno priložnost. "Z Miho je konec, ni šlo, kar je je. Jožka pa mi je škoda. Žal mi je, da ni ostal. Nekaj ga je zmotilo, a mi nikoli ni povedal, kaj. Dobila sem občutek, da se je ogrel za drugo," nam je odprla srce Vesna in dodala, da jo je ta občutek prevzemal že na potovanju na Češko: "Zdelo se mi je, da je stalno na telefonu. Šele ko je zmanjkalo signala, sem bila dobra družba."

Žal ji je, da se z Jožkom ni izšlo.
Žal ji je, da se z Jožkom ni izšlo.FOTO: POP TV

Na ulici jo še ogovarjajo: Fačuzi ni pozabljen

Povedala nam je, da je vesela, da se je prijavila v šov, da je uživala in da k temu spodbuja vsakega, ki o tem razmišlja. "Naj gredo, malo bo videl sveta. Malo razvedrila. Tistemu, ki se prijavi, zagotovo ne bo žal," je povedala in dodala: "Naj se prijavijo tisti, ki so po naravi ljubosumni, da se soočijo s tem, da vidijo, kako je."

Dodala pa je, da sama s kamerami in ljubosumjem nikoli ni imela težav. Pozornost kamer in nastopanje pa ji je šlo od rok: "Še danes me kdaj ustavijo na ulici in me pozdravljajo. Fačuzi ni pozabljen!" (smeh)