14°C

Tamara sluti, da bo na Frančevi kmetiji počilo: 'Jezna je kot ris'

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
AVTOR
Su.S. /
KOMENTARJI
21
V Ljubezni po domače na kavču je beseda tekla predvsem o dogajanju na kmetiji Franca Jarca. Komentatorji so se čudili neposrednosti zagrete snubke Joži, pa tudi jezi, ki se je po vročem zmenku nabrala v Anamariji.

Komentatorji Ljubezni po domače so se že petič dobili na kavču, da bi si ogledali nadaljevanje najbolj romantičnega šova pri nas. Z jutranjim presenečenjem zaMetko Šeškar je njihovo pozornost pritegnil Branko Cvek. Ko je Doroteja Knehtl povedala, da je tudi sama že dobila zajtrk v posteljo, je Tamara Korošec sklenila, da se bo očitno morala začeti ozirati za starejšimi moškimi, kajti z mlajšimi ni imela te sreče.

Branko Cvek je spet nasmejal brata Hafner.
Branko Cvek je spet nasmejal brata Hafner.FOTO: POP TV

Doroteja in Tamara sta znova pohvalili videz junakinje Jacqueline Kale. Tudi Gašper Hafner je bil malodane očaran, izjavil je, češ"kakšna raketa je bila 20 let nazaj". Teja Rožen pa se je spraševala, kakšna je Jacqueline, ko se zbudi. Jaka se je pošalil tudi na račun Sandijevegaprstana. Menil je, da ga ima na roki iz prav posebnega razloga. Jaka:"Dol ga ne dobi."

Jože v roza opravi
Jože v roza opraviFOTO: POP TV

V dobro voljo je komentatorje spravila strastna Joži, ki je s poljubi zasula Franca. Jože: "Bolj si star, bolj si nor." Teja: "To tako že pri tebi vidimo." Ko je Joži obelodanila, da ni bila na zmenku od svojega 22. leta, je Tamara izjavila: "Potem je še upanje za naju." Nov razlog za začudenje pa je bila neposrednost zagrete snubke, ki je Franca kar naravnost vprašala, koliko let nazaj je bil intimen z žensko. Teja:"Ubogi. Ali misliš, da še ve, zakaj ga ima?"

Komentatorji pa so zdaj v skrbeh, kaj bo prineslo nadaljevanje. Jaku in Gašperju se je Anamarija ob prihodu Franca in Joži z zmenka zdela kot tempirana bomba. Jaka:"Ta je pa tako jezna, da bo samo eksplodirala." Tudi Tamara je opazila, da se snubka komaj zadržuje: "Jezna je kot ris." Napovedala je, da bo med njimi počilo.

Ne zamudite novih komentarjev s kavča v nedeljo takoj po Ljubezni po domače. Oboje 24 ur prej naVOYO.

Ljubezen po domače na kavču
Ljubezen po domače na kavčuFOTO: POP TV