Mali šef Slovenije

5 minut pred koncem bo šlo vse narobe

Ljubljana, 21. 04. 2024 13.43 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Na vrsti je že prva polfinalna oddaja, v kateri se bosta dva para pomerila za nastop v mini finalu. Žiranti so pripravili nalogo, ki bo od njih terjala veliko spretnosti in tudi znanja, zato bo v nekem trenutku v kuhinji zavladala rahla panika.

V prvi polfinalni oddaji že šeste sezone šova Mali šef Slovenije se bodo pomerila štiri nadarjena dekleta in dobili bomo prvi par, ki bo šel v mini finale. Ema in Ula bosta predstavljali OŠ Polzela, v drugi kuhinji pa bosta Ema in Lavina iz OŠ Trnovo, ki sta s prvo jedjo prikuhale kar 15 zvezdic. 

Spretna dekleta bodo morala v pičlih 60 sekundah pripraviti obrok, ki bo moral biti sestavljen iz tretjine hidratov, tretjine beljakovin in tretjine vlaknin, hkrati pa bo to moral biti obrok, ki bi si ga lahko nekdo s seboj odnesel recimo v službo (t. i. prep meal).

Bo dekletom uspelo v omejenem času pred žirante dostaviti krožnike? Kateri par bo uspešnejši?

Žiranti med pokušino
Žiranti med pokušino FOTO: POP TV

Oddajte svoj glas in pomagajte razdeliti 30.000 evrov. 

Spremljajte oddajo Mali šef Slovenije na POP TV in glasujte! 

Ob nakupu izdelkov z oznako Mali šef na računu prejmete kodo za glasovanje. Z njo na malisef.mercator.si glasujete za šolo, ki bi ji radi pomagali do donacije. 

Šolarji, ki tekmujejo v oddaji Mali šef Slovenije, bodo s prvimi tremi mesti, ki jih določi žirija, svojim šolam prinesli zmagovalne donacije, preostale šole, ki tekmujejo v oddaji, pa so odvisne od vaših glasov. Zato glasujte in pomagajte mednje razdeliti skupaj 30.000 evrov. 

Še več zanimivosti o naših letošnjih malih velikih kuharjih lahko izveste TUKAJ. Oddaje Mali šef Slovenije si lahko en dan vnaprej pogledate na VOYO.

Glasovanje poteka od 11. 3. 2024 do 13. 5. 2024.

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Ramzess
21. 04. 2024 16.38
+1
Kako vedo kaj bo na koncu, ker je vse scenirano vnaprej.
Podlesničar
21. 04. 2024 14.43
+0
Otroci naj se igrajo na igrišču, knjižnici, peskovniku... ne pa s hrano, to je bolano.
Ramzess
21. 04. 2024 16.37
+1
Res je, otroci so, ne pa odrasli, še manj kuharji, kakor se zdi naravanana oddaja.