Mali šef Slovenije

Iz ostankov bodo pripravili vrhunske jedi

Ljubljana, 05. 05. 2024 13.35 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Pred nami je še zadnja polfinalna oddaja šeste sezone kuharskega šova Mali šef Slovenije. Za tretje prosto mesto v mini finalu, ki bo potekal takoj po polfinalnem kuharskem dvoboju, se bodo potegovali Jakob in Julija ter Nika in Cataleya. Kdo se bo v mini finalu spopadel z Leonom Tajem in Maticem ter Emo in Lavino?

V tokratni oddaji bomo spremljali kar dva kuharska spopada. Najprej se bosta Julija in Jakob iz OŠ Hruševec Šentjur pomerila proti Niki in Cataleyi iz OŠ Ivana Babiča-Jagra Marezige, zmagovalca tega kuharskega spopada pa čaka še boj prti drugima mini finalistoma Maticu in Leonu Taju ter Emi in Lavini

Žiranti bodo težavnost nalog stopnjevali. Po tem, ko bodo imeli mali šefi v polfinalnem kuharskem spopadu za nalogo pripraviti zdrave prigrizke za rojstnodnevno zabavo, jih v mini finalu čaka kuhanje iz ostankov. Kateri izmed treh parov, ki se bodo potegovali za super finale, bo najbolje izkoristil sestavine, ki bodo na voljo? Kdo bo najbolj natančen pri pripravi in kdo se bo moral posloviti? 

Ne zamudite zadnje oddaje pred super finalom, v katerem bodo mali kuharji znova dokazali, da obvladajo vse mogoče kuharske trike.

Oddajte svoj glas in pomagajte razdeliti 30.000 evrov. 

Spremljajte oddajo Mali šef Slovenije na POP TV in glasujte! 

Ob nakupu izdelkov z oznako Mali šef na računu prejmete kodo za glasovanje. Z njo na malisef.mercator.si glasujete za šolo, ki bi ji radi pomagali do donacije. 

Šolarji, ki tekmujejo v oddaji Mali šef Slovenije, bodo s prvimi tremi mesti, ki jih določi žirija, svojim šolam prinesli zmagovalne donacije, preostale šole, ki tekmujejo v oddaji, pa so odvisne od vaših glasov. Zato glasujte in pomagajte mednje razdeliti skupaj 30.000 evrov. 

Še več zanimivosti o naših letošnjih malih velikih kuharjih lahko izveste TUKAJ. Oddaje Mali šef Slovenije si lahko en dan vnaprej pogledate na VOYO.

Glasovanje poteka od 11. 3. 2024 do 13. 5. 2024.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.