Mali šef Slovenije

Obeta se najtežja naloga doslej

Ljubljana, 28. 04. 2024 13.54 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Pred nami je druga polfinalna oddaja šeste sezone najbolj simpatičnega kuharskega šova Mali šef Slovenije. Pomerila se bosta para izjemno ambicioznih malih kuharjev, temu primeren – zahteven – pa bo tudi izziv. Kateri par bo popolnoma osupnil žirante z okusi in postavitvijo?

Čas je za drugi polfinale letošnje sezone šova Mali šef Slovenije. Po dvoboju deklet, ko sta slavili Ema in Lavina, je čas za dvoboj fantov. Pomerila se bosta Primorca Vitan in Oliver iz OŠ Draga Bajca ter Matic in Leon Taj iz OŠ Jurija Dalmatina Krško. Dva ambiciozna para mladih kuharjev bosta spodbudila žirante, da bodo zastavili težko nalogo. Ji bodo mali šefi kos? 

Enemu paru bo šlo po načrtu, drugi par pa bo podlegel pritisku in v njuni kuhinji bo zavladal kaos. Vse bosta morala dati od sebe, če bosta želela rešiti jed. Pa jima bo uspelo? V polfinalu je namreč prostora za napake zelo malo, žiranti pa vse bolj strogo ocenjujejo. A tudi tokrat bodo okusili jed, ki jih bo očarala in enemu paru bodo podelili kar vse možne zvezdice.

Oddajte svoj glas in pomagajte razdeliti 30.000 evrov. 

Spremljajte oddajo Mali šef Slovenije na POP TV in glasujte! 

Ob nakupu izdelkov z oznako Mali šef na računu prejmete kodo za glasovanje. Z njo na malisef.mercator.si glasujete za šolo, ki bi ji radi pomagali do donacije. 

Šolarji, ki tekmujejo v oddaji Mali šef Slovenije, bodo s prvimi tremi mesti, ki jih določi žirija, svojim šolam prinesli zmagovalne donacije, preostale šole, ki tekmujejo v oddaji, pa so odvisne od vaših glasov. Zato glasujte in pomagajte mednje razdeliti skupaj 30.000 evrov. 

Še več zanimivosti o naših letošnjih malih velikih kuharjih lahko izveste TUKAJ. Oddaje Mali šef Slovenije si lahko en dan vnaprej pogledate na VOYO.

Glasovanje poteka od 11. 3. 2024 do 13. 5. 2024.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.