Mali šef Slovenije

Pomerila se bosta para, ki si bosta popolno nasprotje

Ljubljana, 17. 03. 2024 13.25 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

V drugi oddaji najbolj simpatičnega kuharskega šova Mali šef Slovenije se bosta pomerila para iz Ljubljane, ki si ne bi mogla biti bolj različna. Ene par bo deloval povsem harmonično, pri drugem se bo nabralo kar nekaj težav. En bo skrbel za čistočo, drugi ne. Kateri par pa bo dostavil jed, ki si bo prislužila petnajst zvezdic od petnajstih?

V tokratni oddaji se bodo pomerili Lavina in Ema iz OŠ Trnovo ter Mark in Mark iz OŠ PruleMali šefi ne bodo imeli na izbiro vseh sestavin, ki jih imajo tekmovalci na voljo običajno. Čas bodo morali zavrteti za kar tri četrt stoletja nazaj in se lotiti kuhanja tako, kot so se ga lotevali nekoč, ko je bil na voljo le omejen nabor sestavin. Sestaviti nekaj izvirnega bo za otroke, ki jedi iz preteklosti morda ne poznajo tako dobro, kar velik zalogaj, a bodo dokazali, da če se lotijo, zmorejo vse.

En par bo deloval povsem harmonično, medtem ko bo v drugem paru sodelovanja in nasploh volje precej manj. En par bo pazil, da bo kuhinja čista, pri drugem bo v kuhinji vladal kaos. Kateri par bo dostavil krožnik, ki bo sezul žirante Jorga, Mojco in Gregorja?

Oddajte svoj glas in pomagajte razdeliti 30.000 evrov.

Spremljajte oddajo Mali šef Slovenije na POP TV in glasujte! 

Ob nakupu izdelkov z oznako Mali šef na računu prejmete kodo za glasovanje. Z njo na malisef.mercator.si glasujete za šolo, ki bi ji radi pomagali do donacije. 

Šolarji, ki tekmujejo v oddaji Mali šef Slovenije, bodo s prvimi tremi mesti, ki jih določi žirija, svojim šolam prinesli zmagovalne donacije, preostale šole, ki tekmujejo v oddaji, pa so odvisne od vaših glasov. Zato glasujte in pomagajte mednje razdeliti skupaj 30.000 evrov. 

Še več zanimivosti o naših letošnjih malih velikih kuharjih lahko izveste TUKAJ. Oddaje Mali šef Slovenije si lahko en dan vnaprej ogledate na VOYO

Glasovanje poteka od 11. 3. 2024 do 13. 5. 2024. 

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.