Mali šef Slovenije

Pripravljali bodo sladico, ki bo morala biti videti kot slana jed

Ljubljana, 10. 03. 2024 14.23 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Pred nami je prva oddaja že šeste sezone najbolj simpatičnega kuharskega šova Mali šef Slovenije. Prva dva para malih kuharjev se bosta že pomerila v kuharskem znanju, žiranti pa bodo enemu od njih odklenili vrata v polfinale.

Prve se bodo za kuhinjskimi pulti spopadle zgovorne, inovativne in spretne Ula in Ema iz OŠ Polzela ter Nika in Cataleya iz OŠ Ivana Babiča-Jagra Marezige. Žiranti Jorg Zupan, Mojca Trnovec in Gregor Jager jim bodo naložili prav posebno nalogo – pripraviti jed, ki bo videti kot sladica. In ne le to, biti bo morala veganska. 

Oddaja Mali šef Slovenije bo na sporedu v nedeljo, 10. marca, ob 18. uri na POP TV.  

Katere jedi bodo pripravila dekleta? Kaj jim bo predstavljalo največji izziv in kateri par bo predstavil sladico, ki bi jo na pogled zlahka zamenjali za slano jed? Žiranti bodo imeli že v prvi oddaji težko nalogo in odločale bodo malenkosti.  

Oddajte svoj glas in pomagajte razdeliti 30.000 evrov.

Spremljajte oddajo Mali šef Slovenije na POP TV in glasujte! 

Ob nakupu izdelkov z oznako Mali šef na računu prejmete kodo za glasovanje. Z njo na malisef.mercator.si glasujete za šolo, ki bi ji radi pomagali do donacije. 

Šolarji, ki tekmujejo v oddaji Mali šef Slovenije, bodo s prvimi tremi mesti, ki jih določi žirija, svojim šolam prinesli zmagovalne donacije, preostale šole, ki tekmujejo v oddaji, pa so odvisne od vaših glasov. Zato glasujte in pomagajte mednje razdeliti skupaj 30.000 evrov. 

Še več zanimivosti o naših letošnjih malih velikih kuharjih lahko izveste TUKAJ. Oddaje Mali šef Slovenije si lahko en dan vnaprej pogledate na VOYO

Glasovanje poteka od 11. 3. 2024 do 13. 5. 2024. 

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

SirOliver
10. 03. 2024 19.14
A ta oddaja spada pod živ žav?