Mali šef Slovenije

Še dva para bosta imela novo priložnost

Ljubljana, 14. 04. 2024 13.44 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
Avtor
Nadja Jurca
Komentarji
0

Še dva para bosta imela priložnost, da se ponovno potegujeta za vstopnico za polfinale. Na vrsti bodo Ronja in Lana iz OŠ Domžale ter Julija in Jakob iz OŠ Hruševec. Kateri par bo z jedjo očaral žirante in se izstrelil v naslednji krog?

Po tem, ko sta drugo priložnost odlično izkoristili Nika in Cataleya iz Marezig, ki sta v dvoboju premagali Marka in Marka iz Ljubljane, bosta tokrat drugo priložnost imela druga dva para, in sicer Ronja in Lana iz OŠ Domžale ter Jakob in Julija iz OŠ Hruševec.

Skoncentrirani Lana in Ronja
Skoncentrirani Lana in Ronja FOTO: POP TV

Čaka jih zahtevna naloga. Pripravljali bodo jedi, primerne za alergike – tokrat bo moralo biti vse brez glutena in brez laktoze. Seveda bodo žiranti še dodatno začinili nalogo. Za predjed si bodo zaželeli nekaj morskega.

Zaskrbljena Julija in Jakob
Zaskrbljena Julija in Jakob FOTO: POP TV

Bosta boljšo jed brez glutena in laktoze pripravila Julija in Jakob ali Ronja in Lana?

Oddajte svoj glas in pomagajte razdeliti 30.000 evrov

 Spremljajte oddajo Mali šef Slovenije na POP TV in glasujte! 

Ob nakupu izdelkov z oznako Mali šef na računu prejmete kodo za glasovanje. Z njo na malisef.mercator.si glasujete za šolo, ki bi ji radi pomagali do donacije. 

Šolarji, ki tekmujejo v oddaji Mali šef Slovenije, bodo s prvimi tremi mesti, ki jih določi žirija, svojim šolam prinesli zmagovalne donacije, preostale šole, ki tekmujejo v oddaji, pa so odvisne od vaših glasov. Zato glasujte in pomagajte mednje razdeliti skupaj 30.000 evrov. 

Še več zanimivosti o naših letošnjih malih velikih kuharjih lahko izveste TUKAJ. Oddaje Mali šef Slovenije si lahko en dan vnaprej pogledate na VOYO.

Glasovanje poteka od 11. 3. 2024 do 13. 5. 2024.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.